arkafaşlar aracımın gösterge panelinin şeffaf camı sanki buğu tutmuş gibi lekeli , aracı antalyadan aldım belki dedim nemden olmuştur ancak , konyada kilometreci yaşara götürdüm dıştan özel bir kimyasal tozla silelim geçmezse içerdendir komple sökükmesi gerek diyerek dıştan yarım saat ovalayarak sildi , sonrasında cam gibi tertemiz oldu , hakikaten dıştan lekelenmiş ve işlem sonrası tertemiz oldu , aradan şimdi iki hafta geçti , eskisi kadar lekeli olmasada lekeler yeniden çıkmaya başladı , ve rahatsız esici seviyeye tekrar geldi , bundab kurtulmanın bir yolu , temizleme aparatı flan var mıdır ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
gösterge paneli şeffaf camının buğu gibi lekelenmesi
Collapse
X
-
gösterge paneli şeffaf camının buğu gibi lekelenmesi
2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp
Yüksek Makine Mühendisi
Tübitak Proje Asistanı
Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
Havacılık Tutkunu
RC model uçak tutkunuEtiketler: Hiçbiri
-
hocam ilk halini bi görseydiniz çokkötü duruyordu araçtan soğutur insanı , ama bi şekilde halletmwye çalışacağım , bu şekildede işimi görür ancak ben araç konusunda aşırı titizim hele söz konusu temizlikse daha titizim , her hafta wd 40 la motoru bile kayışlara yağ gelememek şartıyla titizlice temizler parlatırım .Bu göaterge işini bayramdan önce mutalaka çözmem gerek düğün var git gel baya işlerşm var2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp
Yüksek Makine Mühendisi
Tübitak Proje Asistanı
Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
Havacılık Tutkunu
RC model uçak tutkunu
Yorum
Yorum