Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gösterge paneli şeffaf camının buğu gibi lekelenmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• gösterge paneli şeffaf camının buğu gibi lekelenmesi

arkafaşlar aracımın gösterge panelinin şeffaf camı sanki buğu tutmuş gibi lekeli , aracı antalyadan aldım belki dedim nemden olmuştur ancak , konyada kilometreci yaşara götürdüm dıştan özel bir kimyasal tozla silelim geçmezse içerdendir komple sökükmesi gerek diyerek dıştan yarım saat ovalayarak sildi , sonrasında cam gibi tertemiz oldu , hakikaten dıştan lekelenmiş ve işlem sonrası tertemiz oldu , aradan şimdi iki hafta geçti , eskisi kadar lekeli olmasada lekeler yeniden çıkmaya başladı , ve rahatsız esici seviyeye tekrar geldi , bundab kurtulmanın bir yolu , temizleme aparatı flan var mıdır ?
    2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
    2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp

Yüksek Makine Mühendisi
    Tübitak Proje Asistanı
    Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
    PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
    Havacılık Tutkunu
    RC model uçak tutkunu

Dıştan bu şekilde lekelenmesi genellikle yıkamacıların kullandıkları kimyasallardan kaynaklı. Detaylı temizlik yapan bir işletmeye danışabilirsiniz.

Yorum

Bazen panel havalandırma kanallarında sorun oluyor bu sebepten bu tür sorunlar olabiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ilk kez duydum bu tür bir sorunu. Temizlik yapılan yerlerde kullanılan kimyasallar fikri kuvvetli ihtimal gibi.
        Ergün GÜRBÜZ

Yorum

hocam ilk halini bi görseydiniz çokkötü duruyordu araçtan soğutur insanı , ama bi şekilde halletmwye çalışacağım , bu şekildede işimi görür ancak ben araç konusunda aşırı titizim hele söz konusu temizlikse daha titizim , her hafta wd 40 la motoru bile kayışlara yağ gelememek şartıyla titizlice temizler parlatırım .Bu göaterge işini bayramdan önce mutalaka çözmem gerek düğün var git gel baya işlerşm var
          2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
          2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp

Yüksek Makine Mühendisi
          Tübitak Proje Asistanı
          Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
          PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
          Havacılık Tutkunu
          RC model uçak tutkunu

Yorum

İşleniyor...
          X