Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 cosmo gaz kısma problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2010 cosmo gaz kısma problemi

Selamınaleyküm arkadaşlar aracımda gaz yememe gibi bir problem var çalıştırıyorum ilk 2 dk falan rolantide çalışıp normal çalışmaya geldiğinde gaza ilk basışımda kısıp yükselıyor sonra normal çalışmaya devam ediyor 5 sn sonra tekrar ilk gaz verdiğimde gene kısıyor yükseliyor sürekli aynı durum söz konusu ve seyir halindeyken gaza yüklendiğimde bi yemiyor gibi oluyor sonradan fırlıyor araba kelebek temizlendi map ve maf sensörleri temizlendi bobinleri ve bujileri yeni değiştirdim ilk zamanlarda normaldi fakat 2 defa falan seyir halinde gaz bitti benzine geçerken sirkeledi bu tarz bi problemle karşılaşan var ise fikirlerinizi alabilirmiyim.

Muhtemelen benzini az kullanıyorsunuz, en az yarım depo benzini hiç gaz kullanmadan kullanırsanız, muhtemelen olay çözülecektir. Aracımı ilk aldığımda bende de vardı, yarım depo benzinde kullanınca düzeldi. Şu an haftada bir gün sürekli benzin kullanıyorum. Sıkıntı yaşamıyorum.

Yorum

Aracımı yaklaşık 1 yıldır ve 15.000 km dir LPG ile kullanıyorum, sistem benzini sadece araç çalışınca ve belli bir sıcaklığa ulaşıncaya kadar kullanıyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. LPG sisteminizin ayarla ilgili bir sıkıntısı olabilir. Konu ile ilgili nalbantoglu kardeşimizle irtibata geçebilirsen sıkıntını çözecektir.
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

İşleniyor...
      X