Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gösterge ekranı buğulanma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gösterge ekranı buğulanma

arkadaşlar insignia aracım var 2016 model gösterge ekranımda buğulanma lekesi var ama ekran ın iç kısmında garantisi dewam ediyor aracın. Servise götürdüm baktılar 1-2 gin sora garantiden aradılar olumsuz sölediler. Ne yapmam lazım

Forumda aratın bu konu işlenmişti.Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşın ki garantiden değişti,diğer bir arkadaşın ki de sökülüp temizlendi.

Yorum

Tamam okudun bende hayırlıyorum şerefsizler benım aracımı kaile almadılar. Garantisi var bide. Birdaha da opel e bulaşmam. Genel müdürlükten aradılar. Talebiniz kabul edilmedi diyor adam. Dedim mahkemeye vericem sizi.
      hukuki hakınızı kullanabılırsınız diyor böle saçmalıkmı olur.

Yorum

Yapılan değişim ve onarımları, yapıldığı kişileri örnek göstererek tekrar opel'e yazın çözmelerini rica edin. Mahkeme olayı özveri istiyor mahkemeye vereceğim demeniz opel için pek ciddiye alınmıyor malesef.
        1.6 SIDI

Yorum

Hocam benimde direksiyon soyulmasına aynı muameleyi yaptılar. THH ye başvurdum geçenlerde şimdi sonuç bekliyorum. İnşallah THH lehime sonuç verirse gidip gözlerine sokucam.
          Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Merhaba benim ekran aynı sorundan değişmişti. Opel in farklı uygulamalarını anlıyamıyorum. Hep diyorum hyundai servis konusunda opel i döver. Birde Foto yükleme imkanınız var mı nasıl leke boyutunü görsek.

Yorum

İstanbuldamısınız siz hangi serviste değişti..?

Yorum

Opel gürses te değişti ama onlarda genel müdürlükten onay aldılar. Kendileri karar vermedi. Belki leke boyutuna cinsine bağlıdır.

Yorum

Bu tip durumlarda Tüketici Hakem Heyetlerine başvuru yapabilirsiniz. Mahkeme yoluna göre çok daha hızlı sonuçlanıyor.
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                  X