Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Arıza Okuma Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Arıza Okuma Hakkında

Merhaba Arkadaslar,

Aracım icin arıza okuma. programlama ve adaptasyon ile ilgili işlemleri yapabilmek için ara bağlantı kablosu programı gibi şeylere ihtiyacım var. Piyasada bulunan bluetoothlu cihazların sadece belirli arızaları okudugu ve sildigi ama programlama gibi ileri işleri yapamadıgını duymustum. Kablolu ( PC ile bağlantı ) veya kablosuz bağlantılar ve program temini için bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmisiniz

En basiti Elm327 obd okuma cihazıdır ve yetenkli programlarla bazı ekstra işler yapılabiliyor ama bu işin piyada özellikle yetkili servis olmayan servislerin kullandığı Program ve okuyucu set ile aracın bütün ayarlarını değişitrebilir istediğiniz bilgileri okursunuz internette delphi araç arıza tespit cihazı diye aratırsanız hacklenmiş ürünleri bulacaksınız bu ürünlerde iş yapıyor ama orjinal değil her zaman orjinali tercih etmekte fayda var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abinin söylediği gibi Elm 327 en uygunları fakat sadece kısıtlı bilgileri okuyabiliyor, arıza silebiliyor. Göremediği arızalar dahi olabiliyor. Orjinal ürüne en yakın ve en ucuz alternatif olarak Op-Com cihazlarını kullabilirsiniz. Pc yardımı ile araç beynine bağlanıp yine kendi yazılımı üzerinden çeşitli ayarları değiştirme, okuma gibi fonksiyonlara sahip oluyorsunuz.

Yorum

Piyasada cok cesitli ürünler var. Insanın gercekten kafası karısıyor. Kablolu yada kablosuz önereceginiz cihazı linkiyle paylasabilirmisiniz. Ayrıca Op-com bütün motor ve sanzıman arızalarını okuyup silebiliyormu? Daha önce bu ürünü kullanan arkadaslardan yorumlar gelirse sevinirim. Bu cihazı alabilecegim güvenli bir yer öneriniz varmı?

Yorum

Programın ve cihazın el verdiği kadarı ile okuyor-siliyor. Tüm arızalar için bir yorum yapamayacağım. n11 gibi sitelerde satış mevcut fakat fiyatlar faiş. Aliexpress gibi yurtdışı sitelerden yorumları ve puanları yüksek, versiyon olarakta yüksek ürünleri tercih edebilirsiniz. Op-Com kablolu olarak bilgisayara bağlanıyor. Elm327 ise bluetooth, wifi, usb tip olarak 3 farklı modelde mevcut.

Yorum

Serviste Op-com'un da wifi olanını görmüştüm
            InsigniaTEAM

Yorum

Bu op com dpf doluluk durumunu da okuyabiliyormu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hunsignia View Post
                Bu op com dpf doluluk durumunu da okuyabiliyormu ?
                Evet okunabiliyor.

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                Serviste Op-com'un da wifi olanını görmüştüm
                Rüyamda görmüşüm, OPC için özel bir cihaz vardı. İçinde özel kart vardı, fotoğrafını çekmiştim. Bir işaret miydi acaba?
                Son düzenleme: Uğur K; 31.07.2018, 12:41.

Yorum

İşleniyor...
                X