Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Afl sellektör

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Afl sellektör

Herkeze merhaba öncellikle.

Size 2 adet soru sormak istiyorum

1.2009 Insignia 1.6t cosmo aracım var. Aracımda bi xenon far lar var aydınlatması vs çok iyi ancak aracın sellektor performansı cok yavaş.Sellektörü hızlandırmak için bi çalısma vs yapıla bilir mi.

2.eski e60 aracımda hem mercekten hemde yanda ayrıyetten sellektor atıyordu yani toplamda 4 adet sellektor yapıyordu.Bu özelliği insignia ma da uygulaya bilirmiyiz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

1. bizim araclarda kisa uzun farin ampulu ayni oldugu icin; hem xenon ampulun ilk yandiginda olusan simsek etkisini goremiyoruz selektor yaparken, hem de selektor hizimiz kisa farin onundeki perdenin hiziyla sinirli kaliyo. sadece kisalar kapaliyken guzel selektor yapiyo aksama dogru falan oda ampulun ilk patlamasindan dolayi.

2. bmwlerde uzun farlar da xenon ve ampulun ilk patlamasi gercekten guzel oluyo, ayni etki icin kisa uzunun ayri olmasi lazim ancak bizim aracta bu mumkun degil. yani ampulu takacaginiz bir yuva yok. sadece bir ihtimal sisleri uzunlara baglayip led ampul takabilirseniz istediginiz elde edersiniz. oda ne derece ise yarar ne derece mumkundur bilmiyorum.

3. tanismak adettendir
    OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
      1. bizim araclarda kisa uzun farin ampulu ayni oldugu icin; hem xenon ampulun ilk yandiginda olusan simsek etkisini goremiyoruz selektor yaparken, hem de selektor hizimiz kisa farin onundeki perdenin hiziyla sinirli kaliyo.
      * AFL'de perde yok, selektör yaparken mercekler hareket edip yön değiştiriyor bundan dolayı yavaş kalıyor
      InsigniaTEAM

Yorum

cagri ben perde var saniyodum hocam, dusununce mercegin hareketi de gayet mantikli tesekkurler duzeltme icin
        OPC Line Sport

Yorum

İyi günler,

Araç ayarlarından aydınlatma sekmesi içinde akıllı ışık dağılımı ve köşe,viraj aydınlatma şıkkı vardır bu şıklardan köşe viraj aydınlatmayı seçerseniz selektör tek sefer de yani mercek aşağıdan yukarıya doğru kaldırılmadan bmw olduğu gibi istediğiniz şekilde yavaş olmadan yapacaktır artı ve eksileri akıllı ışık şıkkını tıklarsanız şuan sizdeki mevcut durum sürer ama inanılmaz aydınlatma mevcuttur.Söylediğim ikinci şıkkı seçerseniz nispeten daha yavaş çalışan bir far ama tek sefer de yavaş olmayan uzun farlar devrede olur tercih sizin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Horizon star View Post
            İyi günler,

Araç ayarlarından aydınlatma sekmesi içinde akıllı ışık dağılımı ve köşe,viraj aydınlatma şıkkı vardır bu şıklardan köşe viraj aydınlatmayı seçerseniz selektör tek sefer de yani mercek aşağıdan yukarıya doğru kaldırılmadan bmw olduğu gibi istediğiniz şekilde yavaş olmadan yapacaktır artı ve eksileri akıllı ışık şıkkını tıklarsanız şuan sizdeki mevcut durum sürer ama inanılmaz aydınlatma mevcuttur.Söylediğim ikinci şıkkı seçerseniz nispeten daha yavaş çalışan bir far ama tek sefer de yavaş olmayan uzun farlar devrede olur tercih sizin.
            Evet iki seçenek vardı fakat aracıma androidauto yüklettim,şıklar üçe çıktı.Yeni gelen şıkkı şuan için hatırlamıyorum,aracıma gidince bakar ve yazarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Horizon star View Post
              İyi günler,

Bu ayarlamalar bilgim kadarı ile makyajlı kasalarda mevcut. Önceki kasalarda ayarlar üzerinden AFL sistemine müdahale edilemiyor.

Yorum

İşleniyor...
              X