Merhabalar 2016 elite cdti kullanıyorum. Benden önceki sahibinin 32000 km' de yaptırdığı bakımda konulan GM yağı bugün (40066 km) Motul ile değiştirdim. Yağ filtresi olarak Bosh kullandık. Arabanın titreşimi ciddi şekilde azaldı. Motor sensi daha temiz ve belirgin hale geldi ve toplam ses şiddeti de azaldı. Bunları sadece ben değil arabadaki diğer arkadaşlarım da teyit ettiler.
Eskiden ışıklarda beklerken N'ye aldığım durumdaki az olan titreşim seviyesi şu anda D' de beklerken ki durum ile aynı oldu.
Serviste konulan GM markalı şeyin 8000km' de geldiği hali ve arabayı çıngıraklı yılana çevirmesini görünce iyiki garanti uzatmamışım diyorum. Neyse bu başka konu ama Motul 5w30 dexos2 ile GM arasında çok fark var. Bu kadar bariz farkı görünce sizlere tavsiye için yazmaya karar verdim.
Kasasız belasız sürüşler dilerim.
Eskiden ışıklarda beklerken N'ye aldığım durumdaki az olan titreşim seviyesi şu anda D' de beklerken ki durum ile aynı oldu.
Serviste konulan GM markalı şeyin 8000km' de geldiği hali ve arabayı çıngıraklı yılana çevirmesini görünce iyiki garanti uzatmamışım diyorum. Neyse bu başka konu ama Motul 5w30 dexos2 ile GM arasında çok fark var. Bu kadar bariz farkı görünce sizlere tavsiye için yazmaya karar verdim.
Kasasız belasız sürüşler dilerim.
Yorum