Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağ kapıdan elektrik ark yapıyor gibi ses geliyor !!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sağ kapıdan elektrik ark yapıyor gibi ses geliyor !!

Herkese merhaba abiler Sağ kapıdan , anahtarı kontakdan çıkarttığım da 1 2 sn gibi bi süre ark sesine bezer bi cızırtı sesi geliyor herşeyi çalıyor herşey aktif çalışmayan hiç bişey yok ama insan işgilleniyor . Kime gidip açtırsam ona da karar veremedim çok seviyorum arabamı kasabın birine gidip elletirmek kurcalattirmak da istemiyorum.
    teşekkür ederim şimdiden
    2010 Model 1.6 T NB insignia Beyaz +flexride + +Elektrikli hafızalı ısıtmalı soğutmalı Deri recora koltuklar + Dvd 800 + makam perdeleri + çift çıkış eksoz + arka koltuk 220 volt priz + vb.

dış dikiz aynasından geliyor olmasın
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
      dış dikiz aynasından geliyor olmasın
      Yok baya baya kapının içinden geliyor hocam ses !! Video çekip paylaşabilsem
      2010 Model 1.6 T NB insignia Beyaz +flexride + +Elektrikli hafızalı ısıtmalı soğutmalı Deri recora koltuklar + Dvd 800 + makam perdeleri + çift çıkış eksoz + arka koltuk 220 volt priz + vb.

Yorum

Kontaktan anahtarı çıkarınca gelen bir ses ise bir role cızırtılı olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
          Kontaktan anahtarı çıkarınca gelen bir ses ise bir role cızırtılı olabilir
          Sağ kapının yakının yakınlarında sigorta kutusu var mı bunlarda??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Özhan Işık View Post

Sağ kapının yakının yakınlarında sigorta kutusu var mı bunlarda??
            Direksiyonun sol alt tarafında, motor bölümünün sol tarafı, birde bagaj bölmesinde var. Muhtemelen motorda bulunan sigorta panelinde ki roleden gelen ses yansıyarak sağ taraftan geliyor gibi algılanıyor.

Yorum

İşleniyor...
            X