Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Park Sensoru Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Park Sensoru Sorunu

Yeni alicagim 2010 1.6t cosmo pakette on ve arka parklar ara sira calismiyoe hata veriyormus bazen kendiliginden calisiyormus eski sahibi genelde sicak havalarda bozuluyor diyor. Bu kronik mi maliyeti ne olur bunun bize

Kronik bir sorun deil bu.. Sıcak havalarda bozulması gibi bir durum olamaz o sensörler bozulmuştur.. fiyaltarı hakkında bir bilgim yok.. Fakat almadan sanayide bir fiyat araştırması yapın ona göre pazarlık yaparsınız..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Sensörlerde kronik bir sorun yok ultrasonik çalışırlar,her zaman olmamakla birlikte aşırı su tutulduğunda veya donmalarda gecici olarak devre dışı kalır ve kendiliğinden düzelir ( çok nadirdir ).Muhtemel öncesinde kaza vss söz konusu olabilir baktırmakta fayda var.

Yorum

Herhangi kaza degisen çıkmadı baktırdık ama arada oyle calismadigini söyledi arac geniş surtmekten korkuyorum açıkçası kamerada taktirmayi düşünüyorum orjinal ekranina takilir sanırım

Yorum

Orjinal ekrana kamera takılmıyor opel türkiye ile bunu görüşmüştük yapmanız gereken ekranın değişmesi veya aynada olan kamera sistemlerini tercih etmeniz.Forumda bu bilgiler mevcut.

Yorum

Merhaba aracı aldığımda benimde başıma bir kere geldi. Park yardımcısı hatası verdi. Stop edip çalistirdim sorun düzeldi bir dahada oyle birsey olmadı

Yorum

İşleniyor...
            X