Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gösterge ışık ayarlarını yapamadım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gösterge ışık ayarlarını yapamadım

Merhaba,

Aracı daha dün aldım.Cosmo. göstergelerin ışıkları gözümü çok alıyor sanırım henuz alışamadım. Sol yanda bir ayar düğmesi var ancak aşağı veya yukarı çekince hiç bir şekilde ışıkların parlaklığı değişmiyor...acaba arızalı olabilirmi yoksa benim bilmediğim bir şey mi var....

Ynt: Gösterge ışık ayarlarını yapamadım

öncelikle aracınız hayırlı olsun.bildiğim kadarıyla o ayar düğmesi yol bilgisayarı ve orta konsoldaki ekranın ışığı ayarlamaya yarıyor.diğer ışıklandırmalara bir etkisi olmuyor.

Yorum

teşekkür ederim...evet ama onlarada bir etkisi olmuyor....

Yorum

İlk önce aracınız hayırlı olsun kazasız belasız. aracın far ayar düğmesinin sağındaki düğme ayar düğmesi, düğmeyi aşşağıaya ve yukarıya doğru basılı tutacaksınız, ön kolsuldaki bütün ışıkların azalmasını ve çoğalmasını sağlıyor, bir tek göstergelerin değil.
        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

ışıklandırmada etkisi var ancak koltuk ayarı gibi sürekli olarak tekrarlayın çevirme hareketini her seferinde kademeli azalıcak parlaklık

Yorum

diğer ışıklarda olduğunu dikkat etmemiştim hiç.

Yorum

İşleniyor...
            X