Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 Cdti vites geçisi sarsıntısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 Cdti vites geçisi sarsıntısı

Merhaba,
    4 gün once 2.0 cdti cosmo 197bin km de bir insignia ile araniza katildim. Bu dort gunluk surecte arabamin yag degisimini yaptim ve bir takim yeni lastik taktim. Arabamdan gayet memnunum yipranmamis bir arac.

Aracimda vites gecisleri hic belli olmuyor o konuda da memnunum fakat sadece 3ten 4e gecislerde bir hissettirme soz konusu nasil soylesem 3ten 4 e gecerken sanki anlik olarak (bu yarim saniye falan suruyor) sanzuman bos vitesteymis gibi anlik devir yukseliyorda sonra 4 e geciyor ayni sekilde 3e duserkende bir sarsinti var. Ustama surdurdum aracimi cok begendi hic bir sorun olmadigini soyledi. Bu araclarin sanzumani bu sekildemi calisiyor acaba kullanicilardan denegimlerini paylasirlarsa cok memnun olurum.

Aracınız hayırlı olsun. Kilometreden dolayı şanzıman yağı bakımını ihmal etmeyin onu da değiştirin. Ustanızdan bilgisayar yardımı ile şanzıman için öğrenilmiş değerlerini sıfırlamasını(kalibrasyon) isteyin. Sonrasında bahsettiğiniz durumu gözlemleyin. Devam ediyorsa vites dişlilerinde bir problem olabilir. Diğer viteslerde nasıl geçiş yapıyorsa 3-4, 4-3 arasında da o şekilde sağlıklı bir geçiş yapması gerekli.

Yorum

İstanbul avrupa yakasinda kalibrasyonu yapabilecek bir usta varmidir acaba. Bugun yine 3-4 e gecerken vites arabam SERVİS SANZİMAN hatasi verdi istop ettim
      belli bir sure sonra hata gecti

Yorum

İşleniyor...
      X