Orjinal yazı sahibi: Özhan Işık
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arabadan soğudum.
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: Stranger59 View Post
Aynen katılıyorum. Birde Bu yağ soğutucusu çorlu da özel opel servisinde değişti. Adamlar değiştirip vermişler sadece sistemde herhangi bir temizlik dahi yapmamislar o derece yani. Allahtan uzun yolda falan denk gelmedi.usta önemli. Sonra başka bir Usta ya gittim kaputu açıp sorunu gösterdim (su taşma olayı) bana araca dahi bakmadan direk bu arabayı sat bu sorun çok paraya mal olur dedi. Insan bi bakar yahu. Sonra şimdiki Usta ya gittim bi bakayım haber vericem dedi. Ertesi gün çağırdı gösterdi sökmüş radyatörü olay bu dedi. Yapılan işlemlerle açılmadı yenisiyle değiştirdi. Tesisatı temizledi taktı. 1 hafta gez gel tekrar bosaltip temizliycez dedi ardından 1 hafta sonra tekrar işlem tamam dedi. Ustadan ustaya fark var. Kimisi sadece para almayı biliyor kimisi gerçekten ustalık yapıyor. Mesele böyle gerçek ustaları bulmak. Herkese bol şans bu konuda.2010 Model 1.6 T NB insignia Beyaz +flexride + +Elektrikli hafızalı ısıtmalı soğutmalı Deri recora koltuklar + Dvd 800 + makam perdeleri + çift çıkış eksoz + arka koltuk 220 volt priz + vb.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum