yag cubugunu cekince hava cikisi oluyor ve ses gidiyor. Araç çekişinde v.s v.s sorun yok .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 insignia motordan gelen hava sesi
Collapse
X
-
2009 insignia motordan gelen hava sesi
Etiketler: Hiçbiri
-
Gerçekten ilginç. Karter havalandırmadan yapma ihtimali var. Servise acil gösterin. Önemli bir durum gibi duruyor.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
- Beğenmeler 1
-
burdan motora hava çekemiyor gibi .bu hortumun ismi nedir acaba tıkanmış olabilirmi ? hortumları çıkarıp temizledim. ama bu tersten hava almiyor. motora burdan hava girişi olması gerekmiyormu ?
Yorum
-
Normalde araç çalışırken yağ çubuğunu çekerseniz motor sarsıntılı ve değişik sesler cikarir sizdeki tam tersi bir durum var servise gösterin mutlaka bir yerden Azda olsa hava kaçırıyor gibi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratip View PostMuhtemelen önceki ayarsız kullanımdan kaynaklı yüksek ısıdan dolayı özelliğini kaybetti. Geçmiş olsun düzelmesine sevindim.
Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: prinsprensi View Post
Motorda biraz hava emme durumu var, ustam üst kapak değişimi önerdi. Bu dediğiniz ayar nedir değişim sonrası kontrol ettireyim direkt?
Teşekkürler.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: prinsprensi View Post
Motorda biraz hava emme durumu var, ustam üst kapak değişimi önerdi. Bu dediğiniz ayar nedir değişim sonrası kontrol ettireyim direkt?
Teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCTY...dnrsSM2zq5PXRw Video linkini tam bulamadım siz bi inceleyin hocam.
2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı
Yorum
Yorum