Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 insignia motordan gelen hava sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 insignia motordan gelen hava sesi

yag cubugunu cekince hava cikisi oluyor ve ses gidiyor. Araç çekişinde v.s v.s sorun yok .

Gerçekten ilginç. Karter havalandırmadan yapma ihtimali var. Servise acil gösterin. Önemli bir durum gibi duruyor.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

burdan motora hava çekemiyor gibi .bu hortumun ismi nedir acaba tıkanmış olabilirmi ? hortumları çıkarıp temizledim. ama bu tersten hava almiyor. motora burdan hava girişi olması gerekmiyormu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
        Gerçekten ilginç. Karter havalandırmadan yapma ihtimali var. Servise acil gösterin. Önemli bir durum gibi duruyor.
        bu hortum tarafını açık çalıştırınca hiç bir sorun yok

Yorum

Normalde araç çalışırken yağ çubuğunu çekerseniz motor sarsıntılı ve değişik sesler cikarir sizdeki tam tersi bir durum var servise gösterin mutlaka bir yerden Azda olsa hava kaçırıyor gibi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Emme manifoldunun altında küçük bir boru var onu kontrol edermisiniz. Genelde ya yırtık yada çıkmış oluyor kelepçesi.

2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
            Flexride
            Parkgo
            Adaptive Cruze Control

Yorum

2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
              Flexride
              Parkgo
              Adaptive Cruze Control

Yorum

Bunu bir karga burnu ile ince plastik kablo bağı ile sıkıştırın uzun bir süre çıkmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

problem külbüratör kapağındaki diyaframdanmış. üst kapak değisti sorun düzeldi.
                  Teşekkürler yorumlar için.
                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

Yorum

Muhtemelen önceki ayarsız kullanımdan kaynaklı yüksek ısıdan dolayı özelliğini kaybetti. Geçmiş olsun düzelmesine sevindim.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
                      Muhtemelen önceki ayarsız kullanımdan kaynaklı yüksek ısıdan dolayı özelliğini kaybetti. Geçmiş olsun düzelmesine sevindim.
                      Motorda biraz hava emme durumu var, ustam üst kapak değişimi önerdi. Bu dediğiniz ayar nedir değişim sonrası kontrol ettireyim direkt?

Teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: prinsprensi View Post

Motorda biraz hava emme durumu var, ustam üst kapak değişimi önerdi. Bu dediğiniz ayar nedir değişim sonrası kontrol ettireyim direkt?

Teşekkürler.
                        Afr ayarı. Sübap açılma kapanma zamanları için
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: prinsprensi View Post

Teşekkürler.
                          Dostum %99 üst kapak değişmesi gerekiyor. Aşağıdaki kanalda videosu vardı. Sorunun çözümü bu.

https://www.youtube.com/channel/UCTY...dnrsSM2zq5PXRw Video linkini tam bulamadım siz bi inceleyin hocam.

2013 İnsignia 1.6T 170HP Kar Beyazı

Yorum

İşleniyor...
                          X