tetiğin iktirdiği çubuğun oradamı acaba sıkıntı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Vites park konumu uyarısı
Collapse
X
-
evet tetiğin aşağı ittirdiği çubuk, hem tetik mekanizmasını hafifçe içeriden yağlayıp hemde çubuğu aslında vazelin gibi hareketi kolaylaştıracak bir maddeyle (ince gres te olur) çözebilirsiniz. eğer tetikte bir kırılma vesaire yoksa. evet bu durum kronik bir durumdur benim içinde, ama çözümü basittir.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mtabur View Post"vitesi park konumuna getirin" uyarısı için kesin arıza nedenini keşfeden arkadaş var mı ?- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
- Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo
Yorum
-
Vites kolu değişmek zorunda. Garantiniz var ise garantiden değişiyor. Benimde değişim emri var en kısa zamanda gidicem1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Bu sıkıntıyı bende bugün yaşadım. İlginçtir 1 hafta önce sadece 1 kere uyarı vermişti. Pek önemsemedim. Bugün stop ettikten sonra ne yapdıysam uyarı gitmedi. Aksilik yarında yola çıkıcam. Servise götürdüm hemen. Elektrikçileri topuzu söktü, ileri geri biraz kurcaladı, düzeldi. Klasik servis mantığı komple değişim gerekir diyor ve ellerinde parçada yok. Benim tahminimce vites topuzundaki mandalla alakalı bir temassızlık oluyor. Oraya dokununca uyarı gidiyordu. Servisten çıktım bir kaç kere P ye alıp stop edip çalıştırdım, şuanda bir sıkıntı yok herşey normal. Tekrar yaparsa vites topunuzu değiştirmeyi düşünüyorum.2014 Insignia Cosmo 1.6 SIDI AT 170hp. Başkent
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: escem26 View PostMerhaba arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum, kesin çözüm vites topuzu degisimimi, yoksa yaglamayımı denemeliyiz
Yorum
-
Hazirandaki son mesajımdan sonra ara ara yine uyarı verdi. 1 ay kadar önce mandal çok sertleşmişti, basarken elimde kaldı yerinden çıktı. Parçacıdan 80 liraya topuz alıp ustaya değiştirdim. Şimdilik bir sıkıntı yok.2014 Insignia Cosmo 1.6 SIDI AT 170hp. Başkent
Yorum
-
garantimin bitmesine 1 hafta kala, garantiden vites kolu komple değiştirildi bugün. lakin anlayamadığım sigorta poliçesinde total rakam 1350tl+kdv yazıyordu. bu kadar yüksekmi fiyatı pu parçanın merak ettim.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum