Koltuk başlıkları opelin kendi tescilli ödüllü bir ürünüdür kaza anında boyun zedelenmesini minimum seviyede tutar ve bir çok sensörlle irtibat halindedir
Koltuğa dışardan müdahale edildimi
Edilmedi ise servise gidin bir kablo bir yerden bir şekilde cikmistir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Koltuk başlıkları opelin kendi tescilli ödüllü bir ürünüdür kaza anında boyun zedelenmesini minimum seviyede tutar ve bir çok sensörlle irtibat halindedir
Fatih bey günaydın.Bu koltuk başlıkları öne arkaya nasıl hareket ediyor?
Fatih bey günaydın.Bu koltuk başlıkları öne arkaya nasıl hareket ediyor?
Kaza veya buna benzer bir ani durumda kendiliğinden devreye girerek öne gidiyor. Geri yerine oturtma işi biraz zahmetliydi. Önceki konulardan birinde detaylı olarak anlatıldığını hatırlıyorum.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Koltuk başlığı nereden çıktı abi
Multi Axis anladığım kadarıyla hareket ile ilgili ve arabanın nereye ne şekilde gittiğini kestiremiyor demek. Yani hangi teker kaç tur dönüyor, direksiyon açısı ne kadar dönük vs. gibi bilgilere ulaşamıyor olmalı. Yani bir kayma olduğunda ESP çalışmayacak demektir. Göstergede ışıklar yanıyor mu?
Konu başlığı koltuk başı gibi anlaşılmış arkadaşlar, bu arada fikirleriniz ve ilginiz için teşekkür ediyorum.Araçta sürekli P0420 hatası var ve motor arıza ışığı sildirsemde bi süre sonra tekrar yanıyor. Bunun dışında bir arıza ışığı yakmadı hic. Birde P420 uyarı ışığı yanmadığı zaman araçta hızlanmalarda kesiklik ve düzensizlik seziyorum. Sanki ışık yandaıktan sonra araç daha rahatlıyor gibi. Yinede aracımda ani hızlnmak istedigimde düşük devirlerde bir kesiklik yada gecikme gibi hep oluyor. U0125 hatası içinde alt takımdaki kabloları ve soketleri tekrar kontrol edecegim
Konu başlığı koltuk başı gibi anlaşılmış arkadaşlar, bu arada fikirleriniz ve ilginiz için teşekkür ediyorum.Araçta sürekli P0420 hatası var ve motor arıza ışığı sildirsemde bi süre sonra tekrar yanıyor. Bunun dışında bir arıza ışığı yakmadı hic. Birde P420 uyarı ışığı yanmadığı zaman araçta hızlanmalarda kesiklik ve düzensizlik seziyorum. Sanki ışık yandaıktan sonra araç daha rahatlıyor gibi. Yinede aracımda ani hızlnmak istedigimde düşük devirlerde bir kesiklik yada gecikme gibi hep oluyor. U0125 hatası içinde alt takımdaki kabloları ve soketleri tekrar kontrol edecegim
Dediğiniz sonuç tamamen doğru tespittir.Multi axis sensör tekerin dönüş hızını ölçer ve tamamen esp ile ortak çalışır yanal kaymayı hesaplar ona göre iç ve dıştaki tekeri frenleme görevini yerine getirir teker çapı farklı olmasında bu uyarıyı sistem verir.
Yorum