Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acilll, en iyi fren hidrolik yağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acilll, en iyi fren hidrolik yağı

Arkadaşlar 1.6 170 lik araca en iyi fren hidrolik yağı hangisidir, kaç litre almakta , yarın sabah servise gideceğim

İnsignia bildiğim kadarı ile DOT 4 kullanıyor. GM marka olanı aşırı fiyat farkı yoksa tercih edilebilir.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Fren hidroliği kolay kolay değişmez aracınızın Km nedir yada extrem sürüşmü yapıyorsunuz ?

Ek olarak Fren hidrolik borularını çelik yapın daha verimli olacaktır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben de eşimdeki 2011 modelin fren hidroliğini değiştirmeyi düşünüyorum ama titreme yapmasını bekliyorum. Titreme tekrar başlasın, disk + balata + fren hidroliği değişimi yaptıracağım.

Yorum

Hidrolik yağının değişimi zorunluluk olmamakla birlikte 2 yıl/60 bin kmde bir değiştirmekte fayda var. Frenlerin iyileştiğini hissedeceksiniz. Disk-balata değişimi esnasında yapmak işçilikten tasarruf sağlayacaktır.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
            Hidrolik yağının değişimi zorunluluk olmamakla birlikte 2 yıl/60 bin kmde bir değiştirmekte fayda var. Frenlerin iyileştiğini hissedeceksiniz. Disk-balata değişimi esnasında yapmak işçilikten tasarruf sağlayacaktır.
            Aynen katılıyorum fren hidroliği sistemdeki nemi içine hapseder ve hidrolik içinde ki su miktarı belirli bir seviyenin üstüne çıktığında işlevselliğini kaybeder(Kaynama vs.). Donanımlı servislerde fren hidrolik test cihazı bulunur. Bu sayede fren hidroliğinin kalitesini ölçebilirsiniz. Hidrolik tavsiyesi olarak dot4 ve üzeri olabilir. MOTUL DOT 5.1 iyidir...
            Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
            +DVD 800 Navi
            +19" Jant
            +Prins Vsı 1.0

Yorum

Arkadaşlar yetkili servis 30.000 bakımında bana 15.000 bakımına ek fren hidrolik yağının değişeceğini söyledi. Bana erken geldi. Sizin yorumunuz nedir?
              Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

2yıl/60.000 km dolmadıysa değişim gereksiz olabilir masraftan başka zararı olmayacaktır...
                +DVD 800 Navi
                +19" Jant
                +Prins Vsı 1.0

Yorum

Araç 18.000 Km'de 2. yıl bakımı olacak yani. Direkt gereksiz o zaman değil mi?

Yorum

Bir sonra ki bakımda değiştirirsiniz
                    +DVD 800 Navi
                    +19" Jant
                    +Prins Vsı 1.0

Yorum

Beyler benim araç 2014 model ve 45 binde. Bunlarda fren hidrolik yağını 3. Sene sonunda veriyor ve uyarı verdi araç değiştir diye. Sizce değiştirmeye gerek var mı?
                      F30 Sport+

Yorum

yetkili servis araç 100 bini geçtiğinde değişmesi gerekir dedi

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet şeker View Post
                          yetkili servis araç 100 bini geçtiğinde değişmesi gerekir dedi
                          Hocam banada 30.000/2. Yıl bakımında değişecek dedi. Her servis kafasına göre mi takılıyor ne yapıyor anlamadım ki.

Yorum

Araçta diskle birlikte balata değişimi yapıldığında benim bildiğim hidroliğin de değişmesi gerekiyor. Sadece balata değişiminde gerekmiyor.
                            @Murat
                            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                            X