arkadaşlar konuyla ilgili birşey bulamadım yeni konu açmak istedim aracım 1.4 turbo sağa sola dönüşlerde koltukta sağa sola oynama oluyor sağa dönüyorum koltuk lık diye oturuyor sola dönüyorum yine aynı şey ses çıkmıyor ama altımda oynadığını bariz hissediyorum böyle bir olayla karşılaşan varmı..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sağa sola virajlarda sürücü koltuğu oynama
Collapse
X
-
Aynı sorun 2015 model sport insigniamızda var. Servise boşuna anlatmaya uğraşmayın. Zira ne sorun çözülebiliyor, ne anlattığınız durumu önemsiyorlar, ne de çözüm konusunda ilgili yaklaşıyorlar. Araçlarımızda ufak tefek sorunlar olabiliyor ama ne yazık ki bunlar can sıkıyor ve çözülemiyor. Birdaha ki aracım sırf servis kalitesi (kalitesizliği) ve bu ufak tefek sorunlar yüzünden opel olmayacak diye tahmin ediyorum. Zaten insignia fiyatlarının da cazibesi kalmadı artık, GS exclusive için bundan 3 ay önce 228 bin fiyat aldık, gidip highline artı birkaç opsiyon passat aldık 218 bine. Şu an aynı insignia ya 250 istiyorlardır muhtemelen ve yine böyle ufak tefek sorunlar yüzünden can sıkacağını düşünüyorum. Kısacası diyeceğim o ki fazla takmayın aracın keyfini çıkarın
Yorum
-
Daha önce de benzer bir konu açılmıştı. Ne bulundu hatırlamıyorum ama koltuğu hareket ettiren dişlilere bakmanızı öneririm.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
bende de şuan benzer problem var. periyodik bakımın gelmesini bekliyorum. Çağrı bey zamanında durumun çözümünü paylaşmıştı.
http://www.insigniateam.com/forum/te...-oynama-sorunu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe View Postbende de şuan benzer problem var. periyodik bakımın gelmesini bekliyorum. Çağrı bey zamanında durumun çözümünü paylaşmıştı.
http://www.insigniateam.com/forum/te...-oynama-sorunu34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Ben bu çözümü zamanında bulup servise gösterdim, ama odak servisindeki usta böyle bir işlemi yapamayacağını söylemişti. Nedenini hatırlamıyorum şu an tam olarak o yüzden yanlış konuşmak istemiyorum. Bizim araçta da her iki ön koltukta aynı sorun devam ediyor hala.
Yorum
-
Evet bende gelen yerin o plastik parçalardan olduğunu anladım servise gösterdim ama buna birşey yapamayız dediler bende bu camlara kullanılan teroson adı verilen siyah silikondan kullanmayı düşünüyorum plastik parçalarla Demiri birbirine sabitlemek için
Yorum
-
Evet arkadaşlar sorunu dediğim gibi çözdüm ve ses gittikten sonra ne kadar rahatsız ettiğini daha çok anladım şimdi sıfır esneme sıfır ses on numara oldu ..nasıl yaptığıma gelecek olursak koltuğun altına eğilip baktığımızda beyaz iki adet koltuk demirini saça sabitleyen parça var bunlar virajlarda ağırlıkla boru üzerinde oynama yapıyor buda kişiyi rahatsız ediyor b n ilk önce balata spreyi ile oraları tozdan kirden temizledim sonra dyson marka siyah silikon ile en ince uç ile o plastik parçaların aralarına ucu dayayıp bastım silikonun iyice aralara girmesine dikkat edin sonra bezle dışarıda kalanları temizleyin akşam yapın sabah hiç bir sorun kalmayacaktır.. umarım yardımcı olur
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum