Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia alarm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia alarm

Herkeze selamlar.Şimdiye kadar ki bütün araçlarıma alarm taktırdım.Fakat insignia'çok daha elektronik aksama sahip olduğu için açıkçası çekindim ve alarm taktıramadım.Alarm olmadığındanmıdır yoksa şimdiye kadar alarmlı araca sahip olduğumdanmıdır aracım savunmasız ihihi gibi hissediyorum ve içim hiç rahat değil. Bana alarm konusunda yardımcı olabilecek varmı? Takılırmı,takılırsa ne marka gibi.

harekete duyarli alarm yok muydu cosmoda?
    OPC Line Sport

Yorum

Cosmo'da alarm var.

Yorum

Doğru,harekete duyarlı alarm var.Fakat ben darbeye karşıda koruma yapasın istiyorum. Böyle bir alarm montajı olurmu? Ve doğru olurmu?

Yorum

bana 24 saat on ve arkadan kayit yapan (park modu olan) arac kamerasi daha mantikli geliyo. alarm iyi kotu zaten var, olasi bir zarar durumunda kamera kaydi alarmdan daha fazla ise yarayabilir
          OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
            bana 24 saat on ve arkadan kayit yapan (park modu olan) arac kamerasi daha mantikli geliyo. alarm iyi kotu zaten var, olasi bir zarar durumunda kamera kaydi alarmdan daha fazla ise yarayabilir
            Onuda düşündüm fakat ortaya şöyle bir sorun çıkıyor. Hafta sonları kullandığım için akü dayanırmı,5 gün sürekli enerji çekecek.

Yorum

Bu tip kayıt yapan cihazların sürekli kayıt değil darbe olduğunda kayıt yapma özelliği oluyor isterseniz öyle kullanabilirsiniz, uyku modunda iken ne kadar akım çektiğini bulabilirseniz faydalı olabilir eğerki göz ardı edilemiyecek kadar yüksek ise akım 5 günde sıkıntı olur.Zaten alarm taktırsanız bile onunda çekeceği sürekli bir akım olur onuda kıyaslamanız gerekir, 5 gün bekleme için oda önem taşır.
              1.6 SIDI

Yorum

harici bir alarm taktırdığınızda araç uyku moduna girmeyebilir.Kaldı ki arabaya bi top gelecek yada kedi gelecek sen aracın başına gelesiye kadar ortalığı yıkacak.Ben olsam tercih etmem.Cosmo da alarm lastikler yerden kesilince çalıyor bu arada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
                  Bu tip kayıt yapan cihazların sürekli kayıt değil darbe olduğunda kayıt yapma özelliği oluyor isterseniz öyle kullanabilirsiniz, uyku modunda iken ne kadar akım çektiğini bulabilirseniz faydalı olabilir eğerki göz ardı edilemiyecek kadar yüksek ise akım 5 günde sıkıntı olur.Zaten alarm taktırsanız bile onunda çekeceği sürekli bir akım olur onuda kıyaslamanız gerekir, 5 gün bekleme için oda önem taşır.
                  Ben böyle bir kamera aldım ve aracıma taktım. Araç hareket halinde iken sürekli kayıtta, durunca kısa bir süre sonra o da duruyor ancak hareket ile tekrar devreye giriyor. Hatta benimkinde şerit takip gibi özellikler de var. Böyle bir ürünü tavsiye ederim. Ürünün kalitesine göre 500 TL civarına çözebilirsiniz bu işi.

Yorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Önceki aracımdaki alarm harikaydı. Top falan geldimi 4 defa bip diye ses verip uyarıyor eğer kuvvetli darbe gelirse ortalık karışıyordu. Kamerayı pek düşünmüyorum sebebi ise,kablolar falan ortada olmasın istiyorum. Yine önceki aracımda kamera vardı fakat kabloları gizleyebilmistim. İnsignia da malesef kabloları gizliyecek hiç boşluk yok , yada ben bulamadım .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
                      Aşağıdaki konu içerisinde kamera kablolarını nasıl saklayabileceğimizi göstermiştim.

http://www.insigniateam.com/forum/te...C4%B1-inceleme
                      Teşekkür ederim , inceliyorum

Yorum

İşleniyor...
                      X