Herkeze selamlar.Şimdiye kadar ki bütün araçlarıma alarm taktırdım.Fakat insignia'çok daha elektronik aksama sahip olduğu için açıkçası çekindim ve alarm taktıramadım.Alarm olmadığındanmıdır yoksa şimdiye kadar alarmlı araca sahip olduğumdanmıdır aracım savunmasız ihihi gibi hissediyorum ve içim hiç rahat değil. Bana alarm konusunda yardımcı olabilecek varmı? Takılırmı,takılırsa ne marka gibi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia alarm
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Postbana 24 saat on ve arkadan kayit yapan (park modu olan) arac kamerasi daha mantikli geliyo. alarm iyi kotu zaten var, olasi bir zarar durumunda kamera kaydi alarmdan daha fazla ise yarayabilir
Yorum
-
Bu tip kayıt yapan cihazların sürekli kayıt değil darbe olduğunda kayıt yapma özelliği oluyor isterseniz öyle kullanabilirsiniz, uyku modunda iken ne kadar akım çektiğini bulabilirseniz faydalı olabilir eğerki göz ardı edilemiyecek kadar yüksek ise akım 5 günde sıkıntı olur.Zaten alarm taktırsanız bile onunda çekeceği sürekli bir akım olur onuda kıyaslamanız gerekir, 5 gün bekleme için oda önem taşır.
1.6 SIDI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View PostBu tip kayıt yapan cihazların sürekli kayıt değil darbe olduğunda kayıt yapma özelliği oluyor isterseniz öyle kullanabilirsiniz, uyku modunda iken ne kadar akım çektiğini bulabilirseniz faydalı olabilir eğerki göz ardı edilemiyecek kadar yüksek ise akım 5 günde sıkıntı olur.Zaten alarm taktırsanız bile onunda çekeceği sürekli bir akım olur onuda kıyaslamanız gerekir, 5 gün bekleme için oda önem taşır.
Yorum
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Önceki aracımdaki alarm harikaydı. Top falan geldimi 4 defa bip diye ses verip uyarıyor eğer kuvvetli darbe gelirse ortalık karışıyordu. Kamerayı pek düşünmüyorum sebebi ise,kablolar falan ortada olmasın istiyorum. Yine önceki aracımda kamera vardı fakat kabloları gizleyebilmistim. İnsignia da malesef kabloları gizliyecek hiç boşluk yok , yada ben bulamadım .
Yorum
-
Aşağıdaki konu içerisinde kamera kablolarını nasıl saklayabileceğimizi göstermiştim.
Yorum
Yorum