Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia far ampulü fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
    Far'ın içinde buğu falan oldumu? bu senede ve bu km bozulması ilginç geldi bana. Sarf malzemeleri pek garantiye sokmazlar bu durumu opel'e yazın bakalım ciddiye alırlar belki.
    yok hayır olması dediğim gibi önce pembemsi yanmaya başladı sonra hiç tanışmaya başladı ama haklisiniz 26 bin km arabanın bu kadar çabuk ampulü bitmemesi lazım.....

Yorum

Alternatif olarak sahtesi olmayan, piyasada pek bilinmeyen markaları araştırın. Şu an maalesef hatırlamıyorum ama önceki aracıma Safranbolu'da far ampulü taktırmıştım, hayatımda ilk kez duyduğum bir marka idi. Sonra araştırdım ve gayet güvenilir, kaliteli bir marka olduğunu (Alman'dı sanırım) gördüm.

Diğer bir alternatif de ampulü Bauhasu gibi yerlerde araştırmak olacaktır, bu gibi mağazalarda genelde sahte ürün olmaz.

Philips, Osram, Bosch gibi markaların çok sahtesi oluyor.

Yorum

Şu linkteki yanlış görümüyorsam 1.5$ daha ucuz : https://tr.aliexpress.com/item/MGTV-...ceBeautifyAB=0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
          Şu linkteki yanlış görümüyorsam 1.5$ daha ucuz : https://tr.aliexpress.com/item/MGTV-...ceBeautifyAB=0
          çok saol yardımın için yurtdışından alamam çünkü far hiç yanmıyor 2 haftaya anca gelir bende ceza yemek istemiyorum ondan izmirde güvenilir bi yer bulursam almayı düşünüyorum ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
            Hiç bir sıkıntı olmaz. Philips, Osram gibi kaliteli markaları tercih edebilirsiniz. Kullanım ömrü daha uzun olur.
            içinden philips marka çıktı orjinali

Yorum

Merhabalar. Benim aracımda 2009 Cosmo. Benim Farlarda Pembeleşme felan yok. Sadece İlk yandığındaki o bembeyaz Parlaklığı 10 Dk Sonra Kayboluyor. Hafif Sarı gibi oluyor. Öyle Yeni Model Araçlar gibi sürekli bembeyaz olmuyor. Değiştirirsem Eğer D1S mi almam gerekli? Birde Beyazlık için 6000 K mı Olmalı? Şimdiden Teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View Post
                Merhabalar. Benim aracımda 2009 Cosmo. Benim Farlarda Pembeleşme felan yok. Sadece İlk yandığındaki o bembeyaz Parlaklığı 10 Dk Sonra Kayboluyor. Hafif Sarı gibi oluyor. Öyle Yeni Model Araçlar gibi sürekli bembeyaz olmuyor. Değiştirirsem Eğer D1S mi almam gerekli? Birde Beyazlık için 6000 K mı Olmalı? Şimdiden Teşekkürler.
                Benim bildiğim xenon'da 8000K beyaz aydınlatma yapıyor. 6000K gün ışığı olması lazım.

Yorum

8000k beyaz olmaz daha cok maviye calar, 4300k aydinlatma olarak en ideali olsa da goruntu olarak tam beyaz olmaz sariyla beyaz arasi bisey, 5000k ya da 6000k isinizi gorecektir. far ampulu de d1s degilmis, arkadaslar soylemisti yukarda d3s diye.
                  OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View Post
                    Ampülünüz de sorun görünmüyor. Orijinal ampulleriniz 4300k muhtemelen, soğukken beyaz yanar, ısınınca sarımtrak olur. Tam beyaz için 5000k alabilirsiniz, bulamazsanız 6000k 'da işinizi görecektir.

Aracınız makyajsız kasa o yüzden ampulünüz dediğiniz gibi D1S olacak.

Makyajlı kasalarda D3S ampül tipi kullanılıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post

Ampülünüz de sorun görünmüyor. Orijinal ampulleriniz 4300k muhtemelen, soğukken beyaz yanar, ısınınca sarımtrak olur. Tam beyaz için 5000k alabilirsiniz, bulamazsanız 6000k 'da işinizi görecektir.

Aracınız makyajsız kasa o yüzden ampulünüz dediğiniz gibi D1S olacak.

Makyajlı kasalarda D3S ampül tipi kullanılıyor.
                      Çok Teşekkürler. Evet Sarımtırak Oluyor. Ben O zaman Dediğiniz gibi D1S 5000 Yada 6000 Alayım.

Yorum

İşleniyor...
                      X