Orjinal yazı sahibi: ersinnisre
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia far ampulü fiyatı
Collapse
X
-
Alternatif olarak sahtesi olmayan, piyasada pek bilinmeyen markaları araştırın. Şu an maalesef hatırlamıyorum ama önceki aracıma Safranbolu'da far ampulü taktırmıştım, hayatımda ilk kez duyduğum bir marka idi. Sonra araştırdım ve gayet güvenilir, kaliteli bir marka olduğunu (Alman'dı sanırım) gördüm.
Diğer bir alternatif de ampulü Bauhasu gibi yerlerde araştırmak olacaktır, bu gibi mağazalarda genelde sahte ürün olmaz.
Philips, Osram, Bosch gibi markaların çok sahtesi oluyor.
Yorum
-
Şu linkteki yanlış görümüyorsam 1.5$ daha ucuz : https://tr.aliexpress.com/item/MGTV-...ceBeautifyAB=0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostŞu linkteki yanlış görümüyorsam 1.5$ daha ucuz : https://tr.aliexpress.com/item/MGTV-...ceBeautifyAB=0
Yorum
-
Merhabalar. Benim aracımda 2009 Cosmo. Benim Farlarda Pembeleşme felan yok. Sadece İlk yandığındaki o bembeyaz Parlaklığı 10 Dk Sonra Kayboluyor. Hafif Sarı gibi oluyor. Öyle Yeni Model Araçlar gibi sürekli bembeyaz olmuyor. Değiştirirsem Eğer D1S mi almam gerekli? Birde Beyazlık için 6000 K mı Olmalı? Şimdiden Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View PostMerhabalar. Benim aracımda 2009 Cosmo. Benim Farlarda Pembeleşme felan yok. Sadece İlk yandığındaki o bembeyaz Parlaklığı 10 Dk Sonra Kayboluyor. Hafif Sarı gibi oluyor. Öyle Yeni Model Araçlar gibi sürekli bembeyaz olmuyor. Değiştirirsem Eğer D1S mi almam gerekli? Birde Beyazlık için 6000 K mı Olmalı? Şimdiden Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View PostMerhabalar. Benim aracımda 2009 Cosmo. Benim Farlarda Pembeleşme felan yok. Sadece İlk yandığındaki o bembeyaz Parlaklığı 10 Dk Sonra Kayboluyor. Hafif Sarı gibi oluyor. Öyle Yeni Model Araçlar gibi sürekli bembeyaz olmuyor. Değiştirirsem Eğer D1S mi almam gerekli? Birde Beyazlık için 6000 K mı Olmalı? Şimdiden Teşekkürler.
Aracınız makyajsız kasa o yüzden ampulünüz dediğiniz gibi D1S olacak.
Makyajlı kasalarda D3S ampül tipi kullanılıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
Ampülünüz de sorun görünmüyor. Orijinal ampulleriniz 4300k muhtemelen, soğukken beyaz yanar, ısınınca sarımtrak olur. Tam beyaz için 5000k alabilirsiniz, bulamazsanız 6000k 'da işinizi görecektir.
Aracınız makyajsız kasa o yüzden ampulünüz dediğiniz gibi D1S olacak.
Makyajlı kasalarda D3S ampül tipi kullanılıyor.
Yorum
Yorum