merabalar 2016 insignia 1.6 cdti cosmo aracom var aracın ampulu ılk once pembe renkte yanmaya basladı sonra kompıle gitti servise gittim sadece ampule 600 tl fiyat verdıler niye bu kdar pahalı diye sordugumda arkasında motor gibi bi şey var ondan pahalı dediler her yerde fiyat aynı mı daha uygun bi fiyata yine orjinal ampul takıcam yada satan bi yer varmı yardım ederseniz sevnirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia far ampulü fiyatı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostGeçmiş olsun, ampül kodunuz D3S . Bu tip xenon ampüllerini aracınızda kullanabilirsiniz. Servisten daha uygun fiyatlar ile internet veya parçacılarda bulunur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostHiç bir sıkıntı olmaz. Philips, Osram gibi kaliteli markaları tercih edebilirsiniz. Kullanım ömrü daha uzun olur.
Yorum
-
linkteki ampul olur. daha ucuzunu da bulabilirsiniz. zamanınız varsa ya da yedek olarak bundan da alabilirsiniz. ben 6000 K olanını aldım bembeyaz aydınlatması iyi https://tr.aliexpress.com/item/Araba...2b964c4dMot6t3
ampulleri kendiniz takabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=usrHdnNAkPo&t=70s
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Postlinkteki ampul olur. daha ucuzunu da bulabilirsiniz. zamanınız varsa ya da yedek olarak bundan da alabilirsiniz. ben 6000 K olanını aldım bembeyaz aydınlatması iyi https://tr.aliexpress.com/item/Araba...2b964c4dMot6t3
ampulleri kendiniz takabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=usrHdnNAkPo&t=70s
Yorum
-
Siz Türkiye'den bi tane alın ve kullanın.Üzerinde osram 4300 k vardır.aynısını alırsanız renk farkı olmaz.Bu arada arabanın garantisi bitti mi? Garantiden değiştirebilirler. Bir de aliexpressten sipariş verebilirsiniz.çifti 60 tl zaten.en geç 15 günde gelir. kayıtlı kargo ile geliyor.
Yorum
-
hocam yurticinde internet uzerinden veya sanayiden falan almayin derim, vectrada bayagi tecrube ettim bu xenon ampul olayini. ya gidip servisten orjinal alin ki gercekten pahali. cunku disarda orjinal philips osram diye satilan ampullerin cogu sahtedir, bir sure sonra rengi farkli yanar veya fiyatlari ucuz degildir. ya da aliexpresten cift seklinde alin ki en makul yol budur. vectrada sorunsuzca kullaniyodum, hatta yedek bile almistim araci sattik ampuller hala duruyo 10 15 gunde geldigi oluyodu. simdiki aracima lazim olursa direk ordan getiririm sahsen.OPC Line Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Posthocam yurticinde internet uzerinden veya sanayiden falan almayin derim, vectrada bayagi tecrube ettim bu xenon ampul olayini. ya gidip servisten orjinal alin ki gercekten pahali. cunku disarda orjinal philips osram diye satilan ampullerin cogu sahtedir, bir sure sonra rengi farkli yanar veya fiyatlari ucuz degildir. ya da aliexpresten cift seklinde alin ki en makul yol budur. vectrada sorunsuzca kullaniyodum, hatta yedek bile almistim araci sattik ampuller hala duruyo 10 15 gunde geldigi oluyodu. simdiki aracima lazim olursa direk ordan getiririm sahsen.Son düzenleme: ozgurksk; 04.06.2018, 01:58.
Yorum
-
ozgurksk orjinali elbette var hocam ancak 400 450 liranin altinda bulmaniz mumkun degil. orjinal deyipte 50 liralik ampulu 200 liraya almayin demek istedim sadece. 150 200 liralik osram, philips gibi ampullerin sahte olma ihtimali cok yuksek, cifti 70 80 liraya aliexpresten getirtin, en azindan orjinal olmadigini bilirsiniz ve ona gore ucret odemis olursunuz. aydinlatma kalitesi olarak cok birsey degisecegini sanmiyorum. bir de arac 2016 modelse o ampulun o kadar cabuk bozulmamasi lazim bence, garanti varsa sansinizi deneyim derim.OPC Line Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Postozgurksk orjinali elbette var hocam ancak 400 450 liranin altinda bulmaniz mumkun degil. orjinal deyipte 50 liralik ampulu 200 liraya almayin demek istedim sadece. 150 200 liralik osram, philips gibi ampullerin sahte olma ihtimali cok yuksek, cifti 70 80 liraya aliexpresten getirtin, en azindan orjinal olmadigini bilirsiniz ve ona gore ucret odemis olursunuz. aydinlatma kalitesi olarak cok birsey degisecegini sanmiyorum. bir de arac 2016 modelse o ampulun o kadar cabuk bozulmamasi lazim bence, garanti varsa sansinizi deneyim derim.
Yorum
Yorum