Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia far ampulü fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia far ampulü fiyatı

merabalar 2016 insignia 1.6 cdti cosmo aracom var aracın ampulu ılk once pembe renkte yanmaya basladı sonra kompıle gitti servise gittim sadece ampule 600 tl fiyat verdıler niye bu kdar pahalı diye sordugumda arkasında motor gibi bi şey var ondan pahalı dediler her yerde fiyat aynı mı daha uygun bi fiyata yine orjinal ampul takıcam yada satan bi yer varmı yardım ederseniz sevnirim

Geçmiş olsun, ampül kodunuz D3S . Bu tip xenon ampüllerini aracınızda kullanabilirsiniz. Servisten daha uygun fiyatlar ile internet veya parçacılarda bulunur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
      Geçmiş olsun, ampül kodunuz D3S . Bu tip xenon ampüllerini aracınızda kullanabilirsiniz. Servisten daha uygun fiyatlar ile internet veya parçacılarda bulunur.
      peki herhangi bir sıkıntı olur mu dedıkleri gibi motor falan var dedıler arkasında internetten alsam bi skıntı olmaz dimi? saolun bu arda cvp için ve hangi modeli secmem lazım bir sürü model var

Yorum

Hiç bir sıkıntı olmaz. Philips, Osram gibi kaliteli markaları tercih edebilirsiniz. Kullanım ömrü daha uzun olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
          Hiç bir sıkıntı olmaz. Philips, Osram gibi kaliteli markaları tercih edebilirsiniz. Kullanım ömrü daha uzun olur.
          https://urun.n11.com/ampul/philips-x...is1-P227735296 bu olur mu arasında renk farkı falan olursa 2 tane alıyım bu arda cok saolun cvp için

Yorum

linkteki ampul olur. daha ucuzunu da bulabilirsiniz. zamanınız varsa ya da yedek olarak bundan da alabilirsiniz. ben 6000 K olanını aldım bembeyaz aydınlatması iyi https://tr.aliexpress.com/item/Araba...2b964c4dMot6t3

ampulleri kendiniz takabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=usrHdnNAkPo&t=70s

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post
              linkteki ampul olur. daha ucuzunu da bulabilirsiniz. zamanınız varsa ya da yedek olarak bundan da alabilirsiniz. ben 6000 K olanını aldım bembeyaz aydınlatması iyi https://tr.aliexpress.com/item/Araba...2b964c4dMot6t3

ampulleri kendiniz takabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=usrHdnNAkPo&t=70s
              iyi bir şeye benzıyor ama bunu sipariş etsem gelmesi baya sürer benım far hiç yanmıyor ceza yerım gelene kadar saolun

Yorum

Siz Türkiye'den bi tane alın ve kullanın.Üzerinde osram 4300 k vardır.aynısını alırsanız renk farkı olmaz.Bu arada arabanın garantisi bitti mi? Garantiden değiştirebilirler. Bir de aliexpressten sipariş verebilirsiniz.çifti 60 tl zaten.en geç 15 günde gelir. kayıtlı kargo ile geliyor.

Yorum

You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

Yorum

hocam yurticinde internet uzerinden veya sanayiden falan almayin derim, vectrada bayagi tecrube ettim bu xenon ampul olayini. ya gidip servisten orjinal alin ki gercekten pahali. cunku disarda orjinal philips osram diye satilan ampullerin cogu sahtedir, bir sure sonra rengi farkli yanar veya fiyatlari ucuz degildir. ya da aliexpresten cift seklinde alin ki en makul yol budur. vectrada sorunsuzca kullaniyodum, hatta yedek bile almistim araci sattik ampuller hala duruyo 10 15 gunde geldigi oluyodu. simdiki aracima lazim olursa direk ordan getiririm sahsen.
                    OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
                      hocam yurticinde internet uzerinden veya sanayiden falan almayin derim, vectrada bayagi tecrube ettim bu xenon ampul olayini. ya gidip servisten orjinal alin ki gercekten pahali. cunku disarda orjinal philips osram diye satilan ampullerin cogu sahtedir, bir sure sonra rengi farkli yanar veya fiyatlari ucuz degildir. ya da aliexpresten cift seklinde alin ki en makul yol budur. vectrada sorunsuzca kullaniyodum, hatta yedek bile almistim araci sattik ampuller hala duruyo 10 15 gunde geldigi oluyodu. simdiki aracima lazim olursa direk ordan getiririm sahsen.
                      hadi ya Türkiye de bu ampulün orjinalini bulamazmıyım yani ya servis yada yurtdışından sipariş vercem serviste 600 tl istiyor altı üstü dar ampulü çözemedim....
                      Son düzenleme: ozgurksk; 04.06.2018, 01:58.

Yorum

Hocam 600 TL ampulmu? :/ Şaka gibi yemin ediyorum ..bizim araçların parcalarinin bu kadar pahali olmasinda bir hikmet var olmalı yani bi sihir yada bilmediğimiz birşey olmalı arastiricam bu konuyu )

Yorum

ozgurksk orjinali elbette var hocam ancak 400 450 liranin altinda bulmaniz mumkun degil. orjinal deyipte 50 liralik ampulu 200 liraya almayin demek istedim sadece. 150 200 liralik osram, philips gibi ampullerin sahte olma ihtimali cok yuksek, cifti 70 80 liraya aliexpresten getirtin, en azindan orjinal olmadigini bilirsiniz ve ona gore ucret odemis olursunuz. aydinlatma kalitesi olarak cok birsey degisecegini sanmiyorum. bir de arac 2016 modelse o ampulun o kadar cabuk bozulmamasi lazim bence, garanti varsa sansinizi deneyim derim.
                          OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
                            ozgurksk orjinali elbette var hocam ancak 400 450 liranin altinda bulmaniz mumkun degil. orjinal deyipte 50 liralik ampulu 200 liraya almayin demek istedim sadece. 150 200 liralik osram, philips gibi ampullerin sahte olma ihtimali cok yuksek, cifti 70 80 liraya aliexpresten getirtin, en azindan orjinal olmadigini bilirsiniz ve ona gore ucret odemis olursunuz. aydinlatma kalitesi olarak cok birsey degisecegini sanmiyorum. bir de arac 2016 modelse o ampulun o kadar cabuk bozulmamasi lazim bence, garanti varsa sansinizi deneyim derim.
                            2016 ocak çıkışlı 26 bin kmde garantisi bitti ama dediğinde haklisin 2 .5 senede bitti ampul ama bakalım izmirde varmı bilmiyorum bulabileceğim bi yer olması orjinal yaptırcaz ama 600 tl vermekte bi ampule insanın zoruna gidiyor.....

Yorum

Far'ın içinde buğu falan oldumu? bu senede ve bu km bozulması ilginç geldi bana. Sarf malzemeleri pek garantiye sokmazlar bu durumu opel'e yazın bakalım ciddiye alırlar belki.
                              1.6 SIDI

Yorum

İşleniyor...
                              X