vitesi yaptigini bende gormedim ancak az once denedim arac kapilari aciksa kapilari kilitlemiyor kesinlikle. kilitleyip hemen geri aciyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yuksek devir-yagmur sensoru-trim sesleri
Collapse
X
-
Benim geçen karşılaştığım durumu söyleyeyim size. Araçtan indim fakat babam daha inmemişti ama araç pasif kilitleme açık olduğundan kendisini kilitledi. Kilitlendikten sonra aracın içinden babam kapı kolunu iki kere çekerek araçtan indi ve evet tahmin edeceğiniz üzere 3 kapı kilitli bir kapı açık olarak durmaya başladı araba. Kapı kolunda ki düğmeden kilitleyelim dedim o da işe yaramadı kumandadan kilitleme tuşuna basınca açık olan kapı da kilitlendi.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
Merhaba iyi bayramlar herkese,
yukledigim resimdeki yerden trim sesi gelen var mı? Uzun yolda çok geldi her iki taraftan çok sinirim bozuldu. Fazla parçalı yapıldığı icin birlesim yerlerinden ses gelmeye müsait yapılmış. Daha önce dokunmatik ekranın altına ses geliyor diye yalıtım yaptırmıştım. Bu gösterdiğim yere de bir çözüm bulunur mu?You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medi View PostMerhaba iyi bayramlar herkese,
yukledigim resimdeki yerden trim sesi gelen var mı? Uzun yolda çok geldi her iki taraftan çok sinirim bozuldu. Fazla parçalı yapıldığı icin birlesim yerlerinden ses gelmeye müsait yapılmış. Daha önce dokunmatik ekranın altına ses geliyor diye yalıtım yaptırmıştım. Bu gösterdiğim yere de bir çözüm bulunur mu?InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hakkan View PostOPC'lerde ek bir fonksiyon olabilir ama Cosmo'da kilitleniyor kapılar... Aracın kapısının biri açıkken kişiltlemiş ve geldiğimde açık kapı hariç hepsini kilitli bulmuştum.
OPC Line Sport
Yorum
Yorum