Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Volant baskı balata değişim Sachs ve luk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Volant baskı balata değişim Sachs ve luk

Tekrar merhaba, Aracımda rölantide tıkırtı geliyordu ve debriyaja basınca da geçiyordu 15000 km sonra artmaya başladı ve artık sürekli bir uğultu geliyor. Aracımı 45 binde aldım baskı balata önceden değişmişti. Usta volant dan gelir diyor ama ben debriaj sert olduğu için baskı balata bilya hepsini değiştirecem gibi, öncesinde luk takılmış sanırım sachs daha yumuşak olur diyorlar bir fikri tecrübesi olan var mı? Sachs luk ve GM hangisini almalıyım volant baskı balata ve bilya da ?

Aracım a16let 2011 model şuan 65 binde. Bu kadar erken volant vs arızası çıkarması çok can sıkıcı
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

O ses, debriaj bilyasının sesi. 4 parçayı da sachs alın. Orjinal olsun. GM marka yok. Orjinalde de GM sachs diye geçer. Volanınız sorunsuz. Fakat, debriaj açılacağı için hepsinin değişmesi iyi olur. 2. debriaj değişiminde volan değişimi önerilir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Teşekkür ederim cevap için, parçalara baktım volant kutusunda gm logosu var mavi yazılı diğerleri ise normal kutu ve parçalarda gm logosu var sanırım sachs üretiyo hepsini. Fiyat farkıda yok gm kampanyalı 2binden 1150 ye düşmüş. Opel garage deki ustamda gm al dedi bilemiyorum napcam

Yorum

Yakın zamanda bende değiştirdim. Ali abinin dediği gibi sachs aldım hepsini. Normalde debriyajı kütüktür bu arabanın ama ben değiştireli bi 5 bin kadar oldu halen yumuşak bilginiz olsun.
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

baskı balata volant bilya hepsi değişti Sachs yazıyo bütün parçalarda. Debriyaj ilk gün güzeldi yumuşaktı ertesi gün bindim biraz daha sertleşmiş yani bu arabanın normal hali mi bu.
          Bir de asıl sorun 1 2 ve 3 viteste gaza ilk basınca uğultu geliyor sanki sağ tarafdan bunun nedeni ne olabilir. Rölantideki tıkırtı vs kayboldu ama bu uğultu tamamen kaybolmadı acaba birden çok yerden mi uğultu geliyor du bilemedim. Sırf ses geliyor diye birsürü parça değiştirdim ama hala çözemedim arkadaşlar lütfen bir fikir bekliyorum

Yorum

İşleniyor...
          X