Duyuru

Collapse
No announcement yet.

jikle sonrası olan motor vuruntusu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

aSya bu bahsettiklerim de silsileye dahil mi? çıldırmak üzereyim artık iyiden iyiye soğudum
    Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

Bunu yapan sesör. O2 / maf sensörü gidik tahminimce. Adam gibi okuyan servis yokmu oralarda?
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

bugün başka bir özel servise götürdüm. özellikle maf ve oksijen sensörlerinden şüphelendiğimi söyledim. bilgisayara bağladı gaz kelebeği hatası var dedi ona yoğunlaştı. onunla ilgili parametreleri sıfırladı yeniden tanıttı. yeniden yaparsa parçayı değiştirip deneyelim dedi. bakalım yapmaması umuduyla bekliyorum
        Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

aSya sorunu tam olarak buldum gibi ama teşhis noktasında sıkıntım var. araç çok erken marş alıyor ve erken marş aldığında bu videodaki olayı yapıyor. akü kutup başı sök-tak olayından sonra marş alma süresi normale dönüyor. 2-3 kez daha tekrarlandı bu olay bu süre zarfında ve dikkat ettim hep erken marş aldığında bunu yapıyor. yani kontağı çevirir hafif beklersiniz ya, bazen hiç beklemeden çevirir çevirmez şak diye alıyor ve bu olayı yapıyor sonrasında. haftalardır çevremdeki hiç bir özel servis tam olarak teşhisi koyamadı

Yorum

Gaz kelebeği tamam eyvallahta, gaz kelebeğine pozisyon bilgilerini verende sensörler. Sensör hatalı verirse pozisyonda hatalı olur. Ve gereksiz hava akışı bunu yapabilir.
            Bunların haricinde vuruntu sırasında o mekanik sesi bu sorunlar ifade edemiyor. ????
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

mekanik ses dediğin gibi işi bozuyor ama o mekanik sesin de kutup başı sök-tak tan sonra hiç olmaması garip. bir de bu erken marş alma olayına ne diyorsun? millet hep geç marş almadan şikayetçidir fakat bende bazen bu çok erken, anında alıyor ve aldıktan sonra saçma sapan bu mekanik sesler çıkıyor

Yorum

aSya bu arada bir şey farkettim. bu videodaki sesi 5-6 kez daha yaptı. hepsinde de araç sıcak güneş altında bayağı bir beklemişti. genelde gölgede bırakıyorum ama bu videodaki olayı güneşte çok bekleyince yapıyor. bilmiyorum bir alakası var mı ? yine kutup başı sök-tak ile düzeliyor. hala kimse çözüm bulamadı bu işe

Yorum

İşleniyor...
                X