Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Heko Orjinal Rüzgarlik ,Led Direncli Sinyaller Yeni Opc Jantlar ve Farkli Krom Citalar !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Heko Orjinal Rüzgarlik ,Led Direncli Sinyaller Yeni Opc Jantlar ve Farkli Krom Citalar !!!

Merhana Sevgili Insignia Team ailesi uzunnnn zamandir yurtdisina erisim kapali oldugu icin yaptigin bazi seyleri paylasamadim ,olumlu yada olumsuz görüslerinizi okumaktan mutluluk duyarim umarim yaptigim bu degisiklikler isine yarayacak arkadaslarimizada fikir olur :-)

1- Heko fitil icine gecen cam rüzgarliklari öncesi sonrasi SW araclar icin Türkiye'de bulamamistim
    2- Bagaj kapagima ve difüzör üzerine krom serit.
    3- Degisik tarz led yan sinyaller (büyük).
    4- 245 35 R19 Orjinal jantlar (baya uyguna temin ettim) :-)
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 5 photos.
    Son düzenleme: kemal6190; 01.05.2018, 18:25.

Guzel olmuş masallah diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
      Guzel olmuş masallah diyelim
      Saolun tesekkürler :-)

Yorum

Maşallah güzel araç
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Maşallah güzel detaylar eklemişsiniz. Bu rüzgarlıklar camları tamamen kapattığınız da ses yapıyor mu? Farklı marka model araçta bu tarz rüzgarlıkta ciddi ses sorunu yaşamıştık, tozdan dolayı cam çiziliyordu.

Yorum

Güle güle binin....

Yorum

Hakikaten çok şık olmuş. ST farklı bir dünya ama bu şekilde bambaşka olmuş. Elinize sağlık...
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Rüzgarlıklar bana hep itici gelmiştir ama bu model güzel durmuş.
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post
                  Maşallah güzel araç
                  Tesekkür ederim sagolun .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
                    Maşallah güzel detaylar eklemişsiniz. Bu rüzgarlıklar camları tamamen kapattığınız da ses yapıyor mu? Farklı marka model araçta bu tarz rüzgarlıkta ciddi ses sorunu yaşamıştık, tozdan dolayı cam çiziliyordu.
                    Ses konusunda cok pimpirikliyim ilk taktigimya metal klipsleri de takmistim islik sesi olmustu ya metal kliplerden yapti yada rüzgarligi tam yerine oturtamadim . Tekrar söktüm metal klipsleri iptal ettigim icin boydan boya cift tarafli bant yapmak zorunda kaldim düsmesin diye simdilik sikinti yok . Takmadan önce ses desibel ölcer ile ölcüm 130 km otobanda 76 80 db ses oluyor lastikler ve asfaltin etkisi cok tabi montajdan sonrada ayni degerleri aldim , bakalim deneyip görecegiz :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
                      Güle güle binin....
                      Tesekkür ederim sagolun :-);

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post
                        Hakikaten çok şık olmuş. ST farklı bir dünya ama bu şekilde bambaşka olmuş. Elinize sağlık...
                        Tesekkür ederim beyendiiginize sevindim Sw araclar gercekten tank gibi duruyor sw candir :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
                          Rüzgarlıklar bana hep itici gelmiştir ama bu model güzel durmuş.
                          Tesekkür ederim aynen katiliyorum hic sevmem bu modeli yeni ögrendim öteki distan yapistirilanlar cok itici duruyor tabi yenide zevk meselesi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
                            Yaklasik 1000 km yol yaptiktan sonra rüzgarliklari söküp attim rüzgara karsi cok direnc gösteriyor ve haliyle cok rüzgar sesi oluyor .

Yorum

İşleniyor...
                            X