Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracın Geç Çalışması Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracın Geç Çalışması Sorunu

Öncelikle herkese merhaba. 2009 model İnsignia 1.6 T araç sahibiyim. Aracımda brc marka lpg sistemi var. Benim sorunum aracı ilk çalıştırmamda 10-15 kez marş döndükten sonra araç çalışıyor. 5-10 dakika arayla arabayı çalıştırdığımda sorun yaşamıyorum ancak yarım saat veya daha uzun süre sonra aracı çalıştırdığımda aynı sorunla karşılaşıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Marş basıyor ve araç çalışmıyor ise baklılacaklar
    Ateşleme Bobini
    Bujiler
    Lpg Sisteminin gözden geçirilmesi

Marş basmıyor ise
    Akü
    Marş motoru kontrolü yapılmalı

geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim

Yorum

birde krank devir sensorunun saglam oldugundan emin olun hocam.
        OPC Line Sport

Yorum

birde birde lpg sisteminden aracin silindirlerine lpg sizintisi varsa, yeterli oksijen olmadigindan benzin tutusmayacaktir. lpg beyni tabir edilen parcanin gaz sizdirmadigindan da emin olun.
          OPC Line Sport

Yorum

Teşekkür ederim Mehmet Bey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
              birde birde lpg sisteminden aracin silindirlerine lpg sizintisi varsa, yeterli oksijen olmadigindan benzin tutusmayacaktir. lpg beyni tabir edilen parcanin gaz sizdirmadigindan da emin olun.
              Bana da enjektör işemesi dedikleri durum var gibi geldi.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İlk denemeniz gereken motor soğukken kontağı 3-4 sefer açıp kapatın.
                Yakıt pompası yakıtı geri veriyor, hortumlar dolana kadar boş basıyor olabilir.
                Eğer düzelmezse krank sensörü ve lpg sızıntısını kontrol edin.

Yorum

Öncelikle herkese hayırlı Ramazan'lar diliyorum. Aracımda belirtmiş olduğum sorunla ilgili olarak ateşleme bobini ve buji takımını orjinal GM marka parçalar ile değiştirmem sonucunda sorunum çözüldü. Çıkan parçalar delphi marka idi. Aracın benden önceki sahibi bu markaları tercih etmiş. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ışık olacağı düşüncesi ile paylaşmak istedim. Bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkese iyi sürüşler. Allah hepimizi kazadan beladan esirgesin.

Yorum

İşleniyor...
                  X