Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ltfn Acil Yardım!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ltfn Acil Yardım!!!

bu fiyata çok zor bi sorun vardır büyük ihtimal km indirilmiştir çünkü galeri 2-3 milyar kar yapmadan araba vermez yani satan adam 45 milyarada satmaz ?

Yorum

40000 km kafan takılmış ama yenisi 70000,- bunu bir duşun bendede fiyat iyi eğer kazası yoksa,
      Ahmet kardesim bu arada ben aracımı sıfır almıştım ve senin verdiğinden daha ucuza

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Araç plakasından tramer sorgulama yaptınızmı? Eğer dediğiniz gibi sıkıntısı yoksa bedavaya insignia sahibi olacaksınız..Hayırlısı olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          40000 km kafan takılmış ama yenisi 70000,- bunu bir duşun bendede fiyat iyi eğer kazası yoksa,
          Ahmet kardesim bu arada ben aracımı sıfır almıştım ve senin verdiğinden daha ucuza
          kardeşim biliyorum zaten o yüzden fiyatlar yerle bir.aslında0km fiyatından yolaçıkarak 2.el piyasasını belirlemek lazım ama mevcut politika yanlış.araçlarımız değer kaybediyor bizde içeri giriyoruz git gide neyse umarım bu ucuza araba satmaktan vaz geçer arkadaşlarda bizde fazla zarar etmeyiz.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

arkadaşlar arabayı satın aldım 46.500 e...servise goturdum zaten opel servisinde bir tanıdık bulduk sagolsun çok ilgilendi...araba tertemiz...sadece ön sol kapıda lokal boya varmış...başka hiç bir sıkıntısı yok...tramer sorgusuda yaptırdık herşey normal hiç bir kaydı yok...bende sonunda insignia sahibi oldum.... ) yanlız ilk izlenimim gerçekten müthiş... )

Yorum

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin inşallah

Yorum

Hayırlı olsun gùle gùle kullanın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin...
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                    X