Arkadaşlar merhaba aracımızda bir sorun var fakat henüz çözümünü bulamadık bilen arkadaşlarımız varsa yardımlarınızı rica ederim. Aracımız 2009 1.6t cosmo insignia 70000 km de ilk sahibinden aldık araçta lpg yoktur. Sorunumuza gelecek olursak, ilk çalıştırmada (motor sıcakken) devir biraz düşüyor stop edecek gibi oluyor fakat sonra toparlıyor. Diyelim ki motor sıcak 3 km gittik stop ettik geri çalıştırdık ilk çalıştırmada tekrar devir düşüp normal devrine geliyor stop edecek gibi sarsılıyor fakat stop etmiyor. Sabahları motor soğukken aynı problem olmuyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ilk çalıştırmada sarsılma sorunu
Collapse
X
-
aracın yağ değişiminde servise göstermiştim bununla ilgili gaz kelebeğiyle ilgili sanırım bir arıza gördüklerini söylemişlerdi gaz kelebeğine temizlik spreyi sıkmışlar sanırım sökmeden biraz rahatladı fakat hala aynı sorun yaşanmakta ben motor kulağı ya da gaz kelebeğinden şüpheleniyorum ama ciddi bir rahatsızlık olmadığından oynatmaya korkuyorum açıkcası ayrıca subaplardan da tırsıyorum biraz onlarda yapabilir diye dediğinizi dikkate alacağım bir egzozcuya göstereyim egzozla ilgili bir skıntı var mı diye
Yorum
Yorum