Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağ ayna katlanıp açılmıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Tozdan oluyor. Birde aracın aynalarını kapatmaya yada açmaya çalışan insanlar olunca sıkıntı oluyor. Sıvı temaslarında düzeliyor. Tabi geçiçi .
    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Bugün yaptığım tüm denemelerde ayna gayet güzel bir şekilde açılıp kapandı. Sıvı gres işe yaramış görünüyor. Ancak kesin çözüm diyebilmek için henüz erken. Birkaç gün sonra tekrar paylaşımda bulunacağım konuyla ilgili.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
        Korkmayın geri katlanabilir yapılmış, aynı durum 2 defa geldi başıma ilkinde garantiden ayna değişti sonra tekrar yaptı aynı olayı 2 ci sinde de tekrar değişim olacaktı yazık dedim inceledim aynayı sorun olan kısım anlattığım kısımdan kaynaklanıyor, sürtünme artıyor ve motoru zorluyor sonrada komple sıkışıyor. Üst kapak açılsada sorun çıkaran kısma ulaşmıyor yağ (wd 40) geçici çözüm. Würt marka dış ortama dayanıklı sıvı gres vardı elimde onu uyguladım 8 aydır sıkıntı olmadan çalışıyor.
        Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Sağ aynam sol aynaya göre daha yavaş kapanıyordu,bazende kapanmıyordu ve el ile yardım edip kapatıyordum.Dediğiniz yöntemi uyguladım,şuan için mükemmel çalışıyor. Sol ayna ile aynı anda açılıp kapanıyor.Gün içinde birçok kez aç kapa denemesi yaptım ve banamısın demeden saat gibi çalıştı.

Yorum

Yardımcı olabildiysem ne mutlu
          1.6 SIDI

Yorum

Son durum: sıvı gres uygulamak benim aracın aynasında da işe yaramış görünüyor. Sıcak havalarda açılmama veya kapanmama olayı gresi uyguladığım günden beri yok. İnşallah kalıcı olur. Tekrarlasa da yine gres uygulamayı düşünüyorum.
            @Murat

Yorum

Arkadaşlar benim sağ aynada bugün sorun yarattı ..elimle biraz oynadim sag sol aşağı yukarı filan sonra düzeldi. .dediğiniz gibi aynayı tam geriye katlamak zarar vermez mi ? Geri katlamadan alttaki ince yerden birşeyler yapilamazmi ? Hayır yanlış bir hamle yapıcam zarar vericem o değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaan352 View Post
                Arkadaşlar benim sağ aynada bugün sorun yarattı ..elimle biraz oynadim sag sol aşağı yukarı filan sonra düzeldi. .dediğiniz gibi aynayı tam geriye katlamak zarar vermez mi ? Geri katlamadan alttaki ince yerden birşeyler yapilamazmi ? Hayır yanlış bir hamle yapıcam zarar vericem o değil
                Hayır zarar vermez, aynanın terse dönmesini engelleyecek bir şey yok ve bu hareketli bir parça, arabayı yaparken birinin vurabileceği riskini göze alıp bu hareketi yapması sağlanmıştır terse dönmezse kırılır çünkü.
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post

Hayır zarar vermez, aynanın terse dönmesini engelleyecek bir şey yok ve bu hareketli bir parça, arabayı yaparken birinin vurabileceği riskini göze alıp bu hareketi yapması sağlanmıştır terse dönmezse kırılır çünkü.
                  Tamam hocam yavaş yavaş geriye doğru iticem bakalım inşallah bi zarar vermeyiz ..wd 40 alıp deniycem olmadı servise götürürüm artık. .teşekkürler tekrardan

Yorum

Wd40 ile geçici çözüm. Sıvı gres daha kalıcı bir çözüm..
                    wd 40 uyguladığımda tekrar takılmaya başladığında geçen süreyi biliyorum kendi aracımda.
                    Ancak sıvı gres ile o süreyi epey geçtik çok sükür.
                    ersinnisre tekrar teşekkür.
                    @Murat

Yorum

İşleniyor...
                    X