Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağ ayna katlanıp açılmıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sağ ayna katlanıp açılmıyor

Arkadaşlar merhaba 2013 model makyajlı kasa aracımın sağ aynasından motor sesi geliyor çok az bi milimetrik kıpırdama oluyor fakat katlanıp açılmıyor wd40 uygulasam düzelir mi başka fikri olan var mı yaptırsam ne kadara mal olur. eski sahibi yıkamacıya götürdüğünde oradaki elemanın elle açıp kapattığından sonra oldu dedi...
    2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Dislerde sikisma olmus ooabilir yada disler kirilmistir dislillerde kirilma yok ise vd40 ise yarar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
      Dislerde sikisma olmus ooabilir yada disler kirilmistir dislillerde kirilma yok ise vd40 ise yarar
      dişlerde sıkıntı varsa eğer komple değişmesi mi gerekir
      2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

Wd 40 deneyin olmassa iç aksam değişir.. online yedek parça. Com a bir bakın serviste pahalıdır..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
          Wd 40 deneyin olmassa iç aksam değişir.. online yedek parça. Com a bir bakın serviste pahalıdır..
          wd40 uyguladım düzeldi 2 gündür çok iyiydi bu sabah tekrar aynısını yaptı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alipamukkk View Post

wd40 uyguladım düzeldi 2 gündür çok iyiydi bu sabah tekrar aynısını yaptı
            Wd40 tekrar sıkın. Ardından araç çalışır vaziyette vitesi N konumuna alıp hafif gaz verin ve ardından kapatma tuşuna basın.Benim başıma gelmişti.Şimdi kapatırken herzaman vitesi N pozisyonuna alıp öyle kapatıyorum,sıkıntı olmuyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Wd40 tekrar sıkın. Ardından araç çalışır vaziyette vitesi N konumuna alıp hafif gaz verin ve ardından kapatma tuşuna basın.Benim başıma gelmişti.Şimdi kapatırken herzaman vitesi N pozisyonuna alıp öyle kapatıyorum,sıkıntı olmuyor.
              araç manuel boş viteste mi gaz vereyim o zaman ayrıca şimdi farkettim geri vitese takınca aşağı iniyo ama tık tık tık diye ses geliyo inmek isteyip de inemiyormuşcasına

Yorum

Aynen boşta deneyin.Ama önce wd40 yine sıkın. Daha sonra ne zaman kapatacak olsanız boşa alıp öyle deneyin.

Yorum

ben genellikl araçtan inince kumandadan yapıyorum o yüzden dedim

Yorum

Araba boşta ve rölantide çalışırken deneyin.Hemde aracın içindeki düğmeden kapatın.Böylece kumandanın düğmeleride aşınmamış olur.Ben kapıları dahi aracımın yanına geldiğimde kapı kolunun üstündeki düğmeye basıp açıyorum.Biraz fazla titizim sanırım.

Yorum

Aynayı ters pozisyonda geri katlayın aynanın alt kısmıda biraz aralık oluşur bu aralıktan ortada görülen bağlantı plastik pimi görülür bu kısma sıvı gres spray sıkın ucundaki boru ile sıkın wd40 kullanmayın wd40 kalıcı olmaz üstelik o kısım da ki yağı çözer bir süre sonra eski haline gelebilir.
                      1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
                        Aynayı ters pozisyonda geri katlayın aynanın alt kısmıda biraz aralık oluşur bu aralıktan ortada görülen bağlantı plastik pimi görülür bu kısma sıvı gres spray sıkın ucundaki boru ile sıkın wd40 kullanmayın wd40 kalıcı olmaz üstelik o kısım da ki yağı çözer bir süre sonra eski haline gelebilir.
                        Ters pozisyonda geri katlamak nasıl oluyor ayna kırılmaz mı

Yorum

Korkmayın geri katlanabilir yapılmış, aynı durum 2 defa geldi başıma ilkinde garantiden ayna değişti sonra tekrar yaptı aynı olayı 2 ci sinde de tekrar değişim olacaktı yazık dedim inceledim aynayı sorun olan kısım anlattığım kısımdan kaynaklanıyor, sürtünme artıyor ve motoru zorluyor sonrada komple sıkışıyor. Üst kapak açılsada sorun çıkaran kısma ulaşmıyor yağ (wd 40) geçici çözüm. Würt marka dış ortama dayanıklı sıvı gres vardı elimde onu uyguladım 8 aydır sıkıntı olmadan çalışıyor.
                          1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
                            Korkmayın geri katlanabilir yapılmış, aynı durum 2 defa geldi başıma ilkinde garantiden ayna değişti sonra tekrar yaptı aynı olayı 2 ci sinde de tekrar değişim olacaktı yazık dedim inceledim aynayı sorun olan kısım anlattığım kısımdan kaynaklanıyor, sürtünme artıyor ve motoru zorluyor sonrada komple sıkışıyor. Üst kapak açılsada sorun çıkaran kısma ulaşmıyor yağ (wd 40) geçici çözüm. Würt marka dış ortama dayanıklı sıvı gres vardı elimde onu uyguladım 8 aydır sıkıntı olmadan çalışıyor.
                            En kısa zamanda deneyeyim çok teşekkür ederim

Yorum

Aynı sorun bende de var. Bugün aynayı geri katlayıp açılan alandan görülen dişlilere sıvı gres uyguladım. Şu anda çalışıyor. Benim araçta sıcak ve güneşli havalarda kapanmıyor veya açılmıyor. Soğuk havalarda sorun yok. Yarın öğlen sıcağında deniycem bakalım.
                              @Murat
                              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                              X