Arkadaşlar merhaba 2013 model makyajlı kasa aracımın sağ aynasından motor sesi geliyor çok az bi milimetrik kıpırdama oluyor fakat katlanıp açılmıyor wd40 uygulasam düzelir mi başka fikri olan var mı yaptırsam ne kadara mal olur. eski sahibi yıkamacıya götürdüğünde oradaki elemanın elle açıp kapattığından sonra oldu dedi...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sağ ayna katlanıp açılmıyor
Collapse
X
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View PostWd 40 deneyin olmassa iç aksam değişir.. online yedek parça. Com a bir bakın serviste pahalıdır..2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alipamukkk View Post
wd40 uyguladım düzeldi 2 gündür çok iyiydi bu sabah tekrar aynısını yaptı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Wd40 tekrar sıkın. Ardından araç çalışır vaziyette vitesi N konumuna alıp hafif gaz verin ve ardından kapatma tuşuna basın.Benim başıma gelmişti.Şimdi kapatırken herzaman vitesi N pozisyonuna alıp öyle kapatıyorum,sıkıntı olmuyor.2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
Yorum
-
Araba boşta ve rölantide çalışırken deneyin.Hemde aracın içindeki düğmeden kapatın.Böylece kumandanın düğmeleride aşınmamış olur.Ben kapıları dahi aracımın yanına geldiğimde kapı kolunun üstündeki düğmeye basıp açıyorum.Biraz fazla titizim sanırım.
Yorum
-
Aynayı ters pozisyonda geri katlayın aynanın alt kısmıda biraz aralık oluşur bu aralıktan ortada görülen bağlantı plastik pimi görülür bu kısma sıvı gres spray sıkın ucundaki boru ile sıkın wd40 kullanmayın wd40 kalıcı olmaz üstelik o kısım da ki yağı çözer bir süre sonra eski haline gelebilir.1.6 SIDI
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View PostAynayı ters pozisyonda geri katlayın aynanın alt kısmıda biraz aralık oluşur bu aralıktan ortada görülen bağlantı plastik pimi görülür bu kısma sıvı gres spray sıkın ucundaki boru ile sıkın wd40 kullanmayın wd40 kalıcı olmaz üstelik o kısım da ki yağı çözer bir süre sonra eski haline gelebilir.2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
Yorum
-
Korkmayın geri katlanabilir yapılmış, aynı durum 2 defa geldi başıma ilkinde garantiden ayna değişti sonra tekrar yaptı aynı olayı 2 ci sinde de tekrar değişim olacaktı yazık dedim inceledim aynayı sorun olan kısım anlattığım kısımdan kaynaklanıyor, sürtünme artıyor ve motoru zorluyor sonrada komple sıkışıyor. Üst kapak açılsada sorun çıkaran kısma ulaşmıyor yağ (wd 40) geçici çözüm. Würt marka dış ortama dayanıklı sıvı gres vardı elimde onu uyguladım 8 aydır sıkıntı olmadan çalışıyor.1.6 SIDI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View PostKorkmayın geri katlanabilir yapılmış, aynı durum 2 defa geldi başıma ilkinde garantiden ayna değişti sonra tekrar yaptı aynı olayı 2 ci sinde de tekrar değişim olacaktı yazık dedim inceledim aynayı sorun olan kısım anlattığım kısımdan kaynaklanıyor, sürtünme artıyor ve motoru zorluyor sonrada komple sıkışıyor. Üst kapak açılsada sorun çıkaran kısma ulaşmıyor yağ (wd 40) geçici çözüm. Würt marka dış ortama dayanıklı sıvı gres vardı elimde onu uyguladım 8 aydır sıkıntı olmadan çalışıyor.2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
Yorum
-
Aynı sorun bende de var. Bugün aynayı geri katlayıp açılan alandan görülen dişlilere sıvı gres uyguladım. Şu anda çalışıyor. Benim araçta sıcak ve güneşli havalarda kapanmıyor veya açılmıyor. Soğuk havalarda sorun yok. Yarın öğlen sıcağında deniycem bakalım.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum