Sürücü tarafı sol altta. Zaten kafanızı eğerseniz görürsünüz ben bazen inip binerken bile çarpıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uyumlu obd2 cihazı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Peki beygir ve torku gösteriyormu bu ürün?
Şöyle ki motordan çıkan anlık beygir ve gücü göstermez.
Motordan çıkan anlık beygiri ve torku hesaplayarak gösterir.
Programa girdiğiniz maksimum devir, ağırlık vs gibi değerleri devir, ivme sensörü verileri yardımıyla hesaplar ve ekrana koyar. %100 doğru değil ama yakın sonuçlar çıkıyor.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xsalty_06 View PostMerhaba arkadaşlar elm327 obd2 cihazı 2009 model insignia'da çalışıyor mu? ikinci bir sorum ise İOS destekler mi? teşekkürler.Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View PostNedir bu cihaz baya işe yarıyor sanırım benimde kesin 2010 2.0 Turbo insigniama almam lazım. İphone kullanıyorum. Bana uygun bir link versenizde tavsiye ettiğiniz ürünü alsam.
bu cihaz uyar sanırım ama arkadaşların önerebileceği farklı cihazlar varsa onlarıda değerlendirmek lazım.insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View PostBi link versen kardeşim hepsiburadada var sanirim onlardan hangisi?
Bu cihazın aynısı bendeki
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Yorum
Yorum