Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu simgenin anlamı ne

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu simgenin anlamı ne

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Çorum'da günlerdir sıcaklık olarak (+)'yı göremiyoruz
    adana bile eksiyi gördü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      abi o ne nasıl bi soğukluk -19 ihihi
      gece 5 te arkadaşımı esenboğaya götürürken gördüm -19 u

Yorum

artık lada samaraya geçme vakti geldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          Orjinal yazı sahibi: Serdar99
          Yakın bir gelecekte İstanbul'u terkedip yerleşmeyi hayâl ettiğim Çeşme bile böyle soğuk olabiliyorsa o zaman ben kendime daha güneyde bir yer aramaya başlayayım
          gel abi ya olur mu eksinin altına çok nadir iner çeşme sen gel abi ya
          Gelicem valla

İlk kez 2006 yazında gelmiştim, denizine plajlarına kumuna havasına herşeyine aşık oldum. Sonrasında ise 2009 da dahil olmak üzere aralıksız her yaz tatilinde nereye gidersem gideyim en az birkaç günlüğüne de olsa Çeşme'ye uğramadan edemedim. Son iki senedir bizim küçük canavar uzun yolculuklara henüz alışık olmadığı için Çeşme keyfinden mahrum kaldık ama aklım oralarda, bu yaz geri dönüşüm muhteşem olacak inşallah

Yorum

perşembe gecesi merzifon bile -23'dü
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              Yakın bir gelecekte İstanbul'u terkedip yerleşmeyi hayâl ettiğim Çeşme bile böyle soğuk olabiliyorsa o zaman ben kendime daha güneyde bir yer aramaya başlayayım
              gel abi ya olur mu eksinin altına çok nadir iner çeşme sen gel abi ya
              Gelicem valla

İlk kez 2006 yazında gelmiştim, denizine plajlarına kumuna havasına herşeyine aşık oldum. Sonrasında ise 2009 da dahil olmak üzere aralıksız her yaz tatilinde nereye gidersem gideyim en az birkaç günlüğüne de olsa Çeşme'ye uğramadan edemedim. Son iki senedir bizim küçük canavar uzun yolculuklara henüz alışık olmadığı için Çeşme keyfinden mahrum kaldık ama aklım oralarda, bu yaz geri dönüşüm muhteşem olacak inşallah
              inşallah abi bekleriz her zaman, çeşmemiz güzeldir tabi abi seni bir ev sahibi de yaparız çeşme de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                Bu arada çoğu kişinin haberi yok herhalde, bir süredir Türkçe kullanıcı kılavuzları da siteye konmuş durumda;
                bir de bu var
                InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ne eksisi yaa! İyi ki Antalya'da yasıyorum diyorum bu yazılanları okuyunca burasına soğuk ama +12-13 lerde bu bile bizim icin soğuk diyoruz oleyy

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                  X