Duyuru

Collapse
No announcement yet.

afl far ampulü d3s 6000K beyaz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• afl far ampulü d3s 6000K beyaz

Aliexpressten makyajlı kasa afl D3S ampulü aldım. 6000K beyaz ışık.50 liralık ampulden pek bi beklentim yoktu ancak düşündüğümden çok iyi çıktı. Beyaz ampul emsalleri sarı ampule göre daha az aydınlatır ancak bu ampul düşündüğümden iyi aydınlatıyor.Çünkü başka çin malı beyaz d3s de denemiştim berbat bir aydınlatması vardı.Sarı sevmeyenlere bunu tavsiye ederim.(Bu arada üzerindeki orjinaller d3s osram 4300K) Ayrıca benim viraj aydınlatma H11'ler de beyaz led idi.Şimdi iki ampul uyumlu oldu.

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

hocam d1s de uyumlumudur bizim araclara, soketleri ayniydi sanki
    OPC Line Sport

Yorum

makyajsızlara d1s, makyajlılara d3s. birbirlerine uyduklarını sanmıyorum

Yorum

Benim aracım da 2014 makyajlı.
        Bu ampullerler arıza kodu hata felan vermeden beyaz renk ışık alabiliyor muyuz şimdi?
        Viraj aydınlatma için de beyaz a dönmek istiyorum. Sizin gibi hepsi komple beyaz olsun. Onun için de kullandığınız ampulün linkini paylaşır mısınız?
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Ariza ışığı yok. Daha önce konu açmıştım.entrasan şekilde bulamıyorum sitede mi sıkıntı var acaba? Ama şu konu var cevaplarda link resim ve açıklama yaptım.buyrun http://www.insigniateam.com/forum/te...a-ışıkları

Yorum

sitede sikinti yok hocam, ben o ampulu favorilere eklemistim aliexpreste, simdi gorunmuyo.
            OPC Line Sport

Yorum

Çifti Araba LED Farlar H7 H8 H11 HB3/9005 9006 H1 H3 H4 H10 5202 9007 9004 H13 880 881 Oto Ön Ampul 60 W Otomobiller far
              http://s.aliexpress.com/RF7Vrqe2?fromSns=Panoya kopyala

Yorum

Şimdi arkadaşlar, kısa/uzun afl için hangisini, viraj için hangisini alıyoruz? Renk değeri için kaç olmalı?
                @Murat

Yorum

Afl kısa-uzun aynı ampuldür.konu başındaki klasik d3s(makyajsız ise d1s) 6000k(beyaz) ampulü alıyoruz. Köşe aydınlatmalar için alt yorumlarda verdiğim linkteki h11 LED 6000K(BEYAZ) ampulü alıyoruz

Yorum

Peki AFL çalışmasında sıkıntı varmı? Birde montaj olayı nasıl?

Yorum

Işık rengi dışında bi değişiklik olmadığı için çalışmada bi sıkıntı yok.montajlar basit.far kapağını söküp açın.ampulü 45 derece çevirip yerinden çıkarın.yeni ampulün kablosunu takın ampulü yerine 45den90a şeklinde yerine oturtun.kapağı kapatın.

Makyajsızsın takılma videosu.makyajlı da aynı mantık

Yorum

Sipariş vereceğim. 100 lira civarı tutuyor ampuller.
                        Viraj lambası h8 h9 h11 diye geçiyor değil mi? Yanlış olmasın.
                        @Murat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
                          Sipariş vereceğim. 100 lira civarı tutuyor ampuller.
                          Viraj lambası h8 h9 h11 diye geçiyor değil mi? Yanlış olmasın.
                          ikisi toplam d3s ve h11 ikisi toplam 100 civarı turar. evet h11 geçen seçeneği alacaksınız.

Yorum

H11 tek başına yazmıyor. Yanında h8 h9 h11 universal diye yazıyor. Bu 3 lamba aynı tarz olduğu için sanırım.
                            @Murat

Yorum

Evet aynen onu seçeneği seçip alacaksınız

Yorum

İşleniyor...
                              X