Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motordan gelen ''tır tır tır'' şeklindeki ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Motordan gelen ''tır tır tır'' şeklindeki ses

Merhaba. araç 2014 model 1.4. T Edition elegance 31.000 km'de. benzinli.
    aracın çalışması ile eş zamanlı motordan ''tır tır tır'' şeklinde bir ses geliyor. araba giderken yüksek ihtimalle devir sesinden dolayı duyulmuyor ama rolantiye gelince çok net bir şekilde şoför koltuğundan duyuluyor. sanayiye her zaman uğradım ustaya gittim. içerden dinledi, kaputu açtık dinledi. herşey normal ama dediğiniz gibi içeriye gelen bir ses var dedi. hergün gelip geçerken gördüğüm bir insignia'nın sahibinden de rica ettim. onun aracı da 2014 model 1.4. Turbo 30.000 km'de ama fabrika çıkış LPG'liymiş. geçtik arabasına çalıştırdı. ilk başta yoktu ama motor ısınmaya başladıkça aynı ses onda da benimkine göre biraz derinden gelmeye başladı. bu arada özellikle benzinde çalıştırdık ki lpg'nin olası enjektör sesi ile karışmasın....fakat bendeki ses çok daha net ve ısınmayı falan beklemiyor, aracın çalışması ile başlıyor stop edince haliyle bitiyor.
    başarabilirsem sesi kaydedip buraya yükleyeceğim. aracı aralık ayında aldım. o zaman da vardı ama hiç bilmediğim için ''herhalde turbo motor böyle oluyor'' demiştim. ama bana pek normal değilmiş gibi geliyor...

Sesi duyabilsek yorum yapan çıkacaktır.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

mp4, mp3 ve wav uzantıları ile denedim, yüklenmiyor. görüntü veya ses şeklinde nasıl yükleyebilirim?

Yorum

Youtube'a yükleyin, ya da dropbox vb bir buluta yükleyebilirsiniz.

Yorum

OneDrive photos, enjoy, share & organize your photos

ses telefondan dinlerken çok daha net ama bilgisayarda son sese kadar açılması gerekiyor gibi...

Yorum

Benzin deposunda buharlaşan yakıtı manifolta gönderen pompanın sesi bu
            Fikrin kadar varsın!

Yorum

anlayabilmek adına:
              benzin deposunda buharlaşan yakıtın manifolta gönderilmesi olağan, olması gereken bir şey midir? söz ettiğimiz pompa; benzin pompası mıdır?
              eğer benzin pompası ise bu şekilde bir sesin gelmesi normal midir?
              veya süreç tamamıyla bir soruna mı işaret ediyor?

Yorum

anlayabilmek adına demiştim henüz anlayamadım....
                içerden ve motordan iki ses ekliyorum.

anlarız inşallah....

Yorum

merhabalar. yukarıdaki sorun olduğunu düşündüğüm sese dair bir Eskişehir alpata ve yine eskişehirdeki özel bir servise sorduğumda aldığım cevaplar hiçbir problemin olmadığı ve yukarıdaki yorumlarda bahsi geçen yakıt-buharlşam-manifolt benzeri bir durumun olduğundan söz ettiler. değiştirsek de yine aynı ses gelir, normal bir şey bu dediler. yine de beni açıkçası rahatsız etmeye devam etmiyor değil... velhasıl başına gelen olur ise böyle bir durummuş...

Yorum

İşleniyor...
                  X