Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klima tıslama sesi ve soğutmama sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Klima tıslama sesi ve soğutmama sorunu

Cümleten selamlar, aracım 2017 model insignia dizel, klimayı actıgımda (ac tuşuna bastıgımda) bi tıslama sesi geliyor surekli olarak ve klima soğutmuyor, 15 bin bakımından cıkalı 3 ay oldu henüz, böyle bir problem yaşayan varmı acaba, kaputu actım baktım klima motoru calısıyor boruları kontrol ettigimde ne cok soguk ne cok sıcak, kışın klimayı çalıştırmadım desem yeridir. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim

GAz kaçağı. Yada V kayışı sorunu.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Gaz eksilmiş kaçak yokmuş gaz bastılar bakalm şuan iyi

Yorum

2017 model aracın gazının eksik olması pek alışagelmiş bir durum değil bence , klima sistemine ait borularda veya bağlantı yerlerinde kaçak olabilir. Keşke gaz doldururken ilaçla beraber sıkılan gaz kaçağı var ise belli eden işlemden yaptırsaydınız. Umarım kaçak yoktur zira doldurttuğunuz gaz boşa gitmiş olacak .

Yorum

Doğrudur, gazı serviste vakumladıktan sonra tekrar bastılar ama kacak olmadigni soylediler bakalm boşalcakmı tekrardan

Yorum

2013 yılında 30binde aldığım 2012 1.4t insignia aracımın 1 yıl sonra aynı sorunu ortaya çıkmıştı. Sanayide klimaciya gösterdik aracı gazı bitmiş dendi. Zaten aracı ilk aldiğimda sol tarafi soğutuyor sağ tarafa normal hava üflüyordu. Zamanla sola da üflemez oldu sebebi gaz kaçağı idi. Gaz kaçağının olduğu yerde hafif yeşil bir iz, leke olmuştu. Aracı stop ettikten sonra daha belirginleşiyordu. Boru değişti gazı tamamladılar. Sorun düzelmişti. Gazın gitmesi için kaçak olmalı diye düşünüyorum ancak inşallah sizde öyle olmaz. Ön tamponu serviste sökmek zorunda kalmışlardı boruyu çıkarmak için.

Yeni araçta bu sorunun olmasının tek cevabı fabrikasyon hatalı imalat..maalesef..
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Tesekkur ederim dikkate alacagım bunu

Yorum

İşleniyor...
              X