Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 dizel otomatik yol bilgisayar menüsü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 dizel otomatik yol bilgisayar menüsü

Arkadaşlar öncelikle keyifli,bilgili ve özel bir forum olduğundan affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum.(sitede aradım bulamadım)
    Başlıktan anlaşılacağı üzere 1.6 dizel otomatik Cosmo donanım aracının yol bilgisayarında eko bölümü bulunmamaktadır. Hani şu son 5 km' de harcanan yakıt ve yeni kasa'da bulunan grafik ekran kullanma kılavuzunda bulunmakta olup, benim aracımda yoktur.
    Aynı araçtan olan arkadaşlarda varmıdır bu ekonomi bölümü yada hangi model araçlarda var olduğunu bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirmisiniz.

Dediğiniz menü sayfası bende var. Sebebi şanzıman farkı. Düz vitesli araçlarda bu menü sayfası var.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkür ederim o zaman otomatiklerde yok demekki bu menü işlevi, lakin grand sport otomatiklerde var galiba test sürüşünde görmüştüm. Kullanışlı bir sistemmidir.

Yorum

Aslında herşey yazılımda bitiyor.İsteseydi opel otomatiklerede yazılım ile yüklerdi.Politika değişik.

Yorum

Yakıt ortalamasında son 50 km'yi 5 km'lik dilimler halinde gördüğünüz için güzergah ve kullanım tarzı olarak fikir vermesi açısından faydalı.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
          X