Hayırlı geceler herkese.Bugün aracı park ederken bir koku geldi.yanık yağ kokusu gibi.açtım kaputu turbonun oralardan geldiğini fark ettim.önce yağ değişirken kalan giden yağlar mı acaba dedim ama üstünden bikaç ay geçti..birde koku yoğundu sanki biyerlerden basınçlı bi şekilde geliyor gibiydi.o bölümde buna sebep olabilecek ömrü dolmuş bir hortum vesaireden şüphelendim.yarın bi sanayiye uğrıcam inşaallah öncesinde sizlere danışmak istedim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yanık yağ kokusu..
Collapse
X
-
Üstten görebildiğim kadarıyla yağ filtresinin etrafı yağlanmış.okuldan sonra ustaya göstericem.inşaallah masraflı bişey değildir..You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Ufak bir sızıntının sıcak parçalara değmesinden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Sızıntı kaynağı tespit edildikten sonra o bölgenin yağdan arındırılması gerekir.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Dün ustaya baktırdım herhangi bir sızıntı vs yokmuş turboyu yağlayan hortumda sağlam dedi oraları temizledi.Ama burnuma hala koku geliyor sanki metal çok ısınırda kokar öyle bişey.hararet tam 90 da yağ su tamam..acaba ekzos mu diyorum..2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
Yorum