Bütün koşulları sağlamama rağmen çalışmıyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni akü almama rağmen start stop çalışmıyor
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View PostEski aracımda kemer takmadığım için bile devreye girmediği oluyordu. Sizinde böyle saçma bir sebepten olabilir.
Yorum
-
Her gün 60km. yolunuz varsa 30km gidiş ve 30km dönüş ort.2şer kez kontak aç kapa yaptığınızı düşünecek olursak araçta klima açık değilse bir süre sonra mutlaka oto start/stop devreye girmeli. Akü her gün 60km.mesafede start/stop için sarj eder normalde. Klima açıkken de devereye giriyor ama fazla beklemeden hemen çalışır araç tekrar klimayı kapatmazsanız.
Ancak 2 kontak aranız 5-10km.yi öteye geçmezse o zaman start stop un çalışmasını beklemeyin.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostHer gün 60km. yolunuz varsa 30km gidiş ve 30km dönüş ort.2şer kez kontak aç kapa yaptığınızı düşünecek olursak araçta klima açık değilse bir süre sonra mutlaka oto start/stop devreye girmeli. Akü her gün 60km.mesafede start/stop için sarj eder normalde. Klima açıkken de devereye giriyor ama fazla beklemeden hemen çalışır araç tekrar klimayı kapatmazsanız.
Ancak 2 kontak aranız 5-10km.yi öteye geçmezse o zaman start stop un çalışmasını beklemeyin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostYeni takılan akü tam şarjlı değilken takılmış olabilir. Ne marka akü takıldı aracınıza? Start stop aküler 95 amperden aşağı değildir.Ekli Dosyalar
Yorum
-
Ben de geçen ağustos ayında araçta bulunan inci aküyü varta 60amperlikle değiştim. Tesadüf mü aküden mi bilmem ama ondan sonra değişik olaylar yaşadım. Sonrasında 74lük varta taktırdım. Sorunlar bana kalsa devam ediyor öyle büyütülecek değil ama az da olsa can sıkıyor. Diyorum üstünden çıkan 1 yıllık akü de inci aküydü ve orjinal olmamasına rağmen sorun yaşamıyordum. Sizin olay bi çözülsün bakalım ben de orjinal akü ile test etmeyi düşünüyorum sorununuz orijinal aku ile çözülürse.@Murat
Yorum
-
Bu arada aklıma gelmişken soyliyeyim, benim de 1.4t aracımda start stop çalışmaması üzerine sanayide baktırdığımda usta bana akünün durumu iyi değil ancak dinamo çok iyi şarj ediyor, start stop olmadan kullanabilirsin demişti. Ha akü 5 yıllıktı ve bu da normaldi tabii.@Murat
Yorum
Yorum