Öncelikle Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar İzmir'de ikamet ediyorum zaman zaman şehir içinde ve şehirler arası yollarda normal mazotun fiyatlarının çok düşük olduğunu ve LPG nin de bazı çok bilinmeyen istasyonlar ve bilinen istasyonlarda bile düşük fiyata satıldığını görüyorum. Örneğin bp'de euro dizelin 5.17 normal dizelin 4 89 olduğunu İzmirde şehir içi istasyonlarda görüyorum. aynı şekilde LPG nin de bilindik markalarda bile düşük fiyata satıldığını görüyorum. Ismi cismi bilinmeyen markaların ucuza yakıt satmasını bir yerde Kaçak yakıt sattı olarak değerlendirip es geçiyorum. Ancak ünlü markaların ucuza yakıt satması kafamda soru işareti yaratıyor.
Gelelim asıl kafama takılan konuya akaryakıt markalarını internet sitelerinde normal dizel euro dizelin her araçta kullanılabilecek yazılmış. ben de normal dizeli eğer ucuza satıyorlarsa yaklaşık 30-35 kuruş daha fazla neden vereyim diye düşünüyorum.
Teknik olarak Bilginiz varsa normal dizel ve euro dizelin kullanım gerekliliklerini paylaşabilir misiniz?
Gelelim asıl kafama takılan konuya akaryakıt markalarını internet sitelerinde normal dizel euro dizelin her araçta kullanılabilecek yazılmış. ben de normal dizeli eğer ucuza satıyorlarsa yaklaşık 30-35 kuruş daha fazla neden vereyim diye düşünüyorum.
Teknik olarak Bilginiz varsa normal dizel ve euro dizelin kullanım gerekliliklerini paylaşabilir misiniz?
Yorum