Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 1.4 Turbo Akü Amperi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 1.4 Turbo Akü Amperi

Merhaba, daha önce bir çok forumda yazı yazmıştım ancak kullanıcı adım ve şifremi unuttuğum için ye bir kullanıcı oluşturdum.

Sevgili arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak 2012 1.4 Turbo Edition Elegance + AFL far opsiyonlu aracımın aküsü bu sabah bitti. Takviye ile bugün çalıştırdım ancak yarın akü almam gerekecek. Kaç amperlik akü almamı önerirsiniz. Araç üzerinde 95Amper akü vsr ancak akü üretici sitelerinden ve yurtdışı sitelerden hatta bizim forumdan araştırdığım kadarı ile kimse 95 amper yazmamış. Aracın start stopunu kullanmıyorum, ev takip sistemi kapalı, multimedia yok. Öneriniz kaç amperlik akü almaktır. 95 amper yerine daha küçük amper taksam uygun olur mu? Daha önce 95 amper yerine daha küçük amper takan arkadaşlar var mıdır? Kısacası akü konusunda beni yönlendirebilir misiniz?

Benim aracım orjinal aküyle bile doğru düzgün auto-stop çalıştıramazken ben olsam risk almaz ve fabrikada takılanla aynı özelliklerde bir akü takardım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Start Stop mesele değil. AG akü alacaksınız. aracınızın elektronik sistemleri de aynı kaynaktan enerji alıyor. Aracın üstünde normal AG akü var 95 amper. fiyatı yüksek ama akü ömrü de yüksek.
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Arkadaşların dediği gibi, akünün cinsini ve amperi ne ise ona uygun akü taktırın.
        Araçtaki tüm elektronik aksam bu ampere göre ayarlıdır, sadece start stopta kullanılmıyor o akım, aracı ilk çalıştırmada da
        aynı marşı kullanıyorsunuz.

Yorum

İşleniyor...
        X