Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 1.6 T Sport Kasaya Mercekli Far Hakkında !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 1.6 T Sport Kasaya Mercekli Far Hakkında !

Merhabalar;
    Arkadaşlar 2009 1.6 Turbo Sport aracım için mercekli far arayışındayım. Orjinal farların fiyatlarının yüksek olması diğer arayışlara yönelmeme sebep oldu. Sahibinden sitesinde gezerken https://www.sahibinden.com/ilan/yede...9411781/detay/ adresindeki ilana rastladım. Şahısı aradım bilgi almak için, farları gönder parayı gönder iki güne halleder geri kargo yaparım dedi. Ama konuşmaları, tavrı kısacası telefondaki lakayt konuşmaları yüzünden vazgeçtim. Mevcut düz farlarda işlem yapılıyor mercek takılıyormuş. 600 lira yazmış fiyatı, sanırım uygun yada bana öyle geldi.

Farlarıma düz beyaz far taktırdım xenon fakat hemen geri söktüm ışığı çok dağıtıyor ve karşı tarafı rahatsız ediyor diye.

Merak ettiğim bu fiyatlara bu tarz işlem yaptırabileceğim güvenilir birileri var mı?
    2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
    Flexride
    Parkgo
    Adaptive Cruze Control

Flexride
    Parkgo
    Adaptive Cruze Control

Yorum

Benim bildiğim mercekli farın oem versiyono var sadece xenon çalışır afl çalışmaz yada çıkmacılarda temiz bulacaksın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sayın FacomX cevabınız için teşekkür ederim.
        AFL çalıştırmak istemiyorum. Sadece şu sarı farlardan kurtulmak istiyorum. Bunun içinde hem ışık şiddeti (yolu daha iyi ve düzenli aydınlatma) hemde karşı tarafa rahatsızlık vermemesi için mercekli fara xenon takılması gerekiyor.
        Aramadığım çıkmacı kalmadı. Bir tanesinde var dedi oda 1500 lira tanesi dediği için anlaşamadık.

Arayışım halen daha devam etmektedir.
        Flexride
        Parkgo
        Adaptive Cruze Control

Yorum

Merhaba, benim önceki aracımın satılık xenon farları için sizinle mi özelden yazışmıştık?
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Merhaba;
            Kara Murat hocam daha önce görüşmüştük evet. Eğer farlarınız duruyorsa biraz daha ikram ederseniz almak isterim.
            Flexride
            Parkgo
            Adaptive Cruze Control

Yorum

Özel mesajla cevapladım.
              @Murat

Yorum

Kara Murat Hocamla farlar ve alarm konusunda anlaşmaya vardık. Kendisine yarın ödemeyi geçip kargoyu bekleyeceğim. İnşallah sorun yaşamam montaj, çalışma vs. konularda.
                Flexride
                Parkgo
                Adaptive Cruze Control

Yorum

Her iki taraf içinde hayırlısı olsun.. farları merceklendirmektense doğrudan mercekli farlar araca gösteriş bile katar ekstradan

Yorum

Şu an için kafamdaki tek soru farların aracıma birebir uyup uymayacağı. Böyle bir sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum.
                    Flexride
                    Parkgo
                    Adaptive Cruze Control

Yorum

Özel servisteki ustama sordum bugün. Farlar aynı, fark yok dedi.
                      @Murat

Yorum

İşleniyor...
                      X