Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kemer bölgesinden gelen trim sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kemer bölgesinden gelen trim sesi

Arkadaşlar sürücü kemerinin oldgu yerde tam kulağıma plastik sesleri geliyor orayı söküp yalıtım malzemesi ile sesi kesmek istiyorum.daha once söken oldu mu nelere dikkat etmemiz lazım acaba

Abi aynısı bendede oluyor, ilk defa ordan ses gelen bir araç gördüm. Bunun çözümü ne olabilir acaba

Yorum

Ben söküp yalıtım malzemesi koyacağım o zaman keser diye düşünüyorum.passat variant olan biriyle tanıştım dun adam söküp dediğin gibi yapmış.tek korkum tırnak kırılması gerisi problem olacağını düşünmüyorum.

Yorum

Bende de aynı ses mevcut. Çok sinir bozucu tam kulagimin dibinde.Servise gittim uygun bir Zaman'da söküp bakacaklar. Gerçekten sinir bozucu. Baska forumlarda da okudum. Kronik bir sorun anladığım kadarıyla. Bazen on konsoldan bir yerlerden de ses geliyor ama cok sık degil. Tam yerini bulamadim.

Yorum

Hocam ben soktum anladığım kadarıyla kemeri tutan vida biraz boşta.kemerin geçtiği toka mi denir bilmiyorum kemer hareket ettikçe arkasındaki demire vuruyor.vidayi söküp sünger gibi bi maddeyi conta gibi kullanıp tekrar takarsak ses kesilir gibime geliyor.ben sonaxtan plastik sesini kessin diye sprey aldım kemerin o girdiği aradan sıkın ses azalacaktır. Birde kapi cam çerçevesinin ust citasi plastik ordan da cirrt cirt ses geliyor orayada spreyden sıkacağım.

bu arada şu sitedeki kar efektini kaldırın lütfen. Telefon donuyor yazı yazilmiyor.

Yorum

İşleniyor...
          X