Ama aynalarla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım hiç, otomatik ayarlıyor anahtara göre, Yada geri vitese taktığımda aşağı iniyor, ki ben onu iptal ettim. Tek derdim far, bakalım bayram tatilinde bikaç usta tavsiyesi aldım, ugrucam yine yanlarına bi umut
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Afl far hatasi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: metintataroglu View PostAma aynalarla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım hiç, otomatik ayarlıyor anahtara göre, Yada geri vitese taktığımda aşağı iniyor, ki ben onu iptal ettim. Tek derdim far, bakalım bayram tatilinde bikaç usta tavsiyesi aldım, ugrucam yine yanlarına bi umut
Yorum
-
En nefret ettiğim servis tipi. "Bundan olabilir ama olmazsa paranızı geri isteyemezsiniz. Eski parçayı da geri vermeyiz sağlam olduğu halde. Teşhisi koyduk ama yanılmışız paranız boşa gitti."
Kendi özel servisimde bile usta aynen bana zamanında demiştir ki, "benim tesbitimle arıza düzelmezse paranı geri veririm (ki yapmıştır) ama senin parça değişim isteğinle sorun düzelmezse sorumluluk almam."
Bu tarz servislerden uzak durmak lazım..
Allah kolaylık versin..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
bunun tek çözümü tanıdık bir çıkmacıdan far bulup 1 hafta kadar denemek. sıkıntı, öyle bir çıkmacı bulmakta. benim aklıma başka bir fikir gelmiyor 1 senedir afl özelliksiz afl far kullanıyorum, sinir bozucu..Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostEn nefret ettiğim servis tipi. "Bundan olabilir ama olmazsa paranızı geri isteyemezsiniz. Eski parçayı da geri vermeyiz sağlam olduğu halde. Teşhisi koyduk ama yanılmışız paranız boşa gitti."
Kendi özel servisimde bile usta aynen bana zamanında demiştir ki, "benim tesbitimle arıza düzelmezse paranı geri veririm (ki yapmıştır) ama senin parça değişim isteğinle sorun düzelmezse sorumluluk almam."
Bu tarz servislerden uzak durmak lazım..
Allah kolaylık versin..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View Postbunun tek çözümü tanıdık bir çıkmacıdan far bulup 1 hafta kadar denemek. sıkıntı, öyle bir çıkmacı bulmakta. benim aklıma başka bir fikir gelmiyor 1 senedir afl özelliksiz afl far kullanıyorum, sinir bozucu..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: metintataroglu View Post
Öyle bi tanıdık varsa bende geleyim isin kötü tarafı arkadaşımda Aynı kasa var, 2012. Rica etsem belki verecek ama ya onunda farina bi sebepten problem çıkarırsa diye isteyemiyorum da malesef.. Bende aynı şekilde kullanıyorum. Arada hata vereceğini bilmeme rağmen otomatiğe alıyorum, az da olsa hevesim geçsin diye ama hata verdiğinde de sinir ediyor
Peki sizde arıza verince de uzunlar çalışmıyor ve virajlarda kendi uzun yakıyor gibi mavi yanıyor mu ? Araç servisteydi sordum abi afl gayet iyi çalışıyor diyor birde
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: huseyineryigit View Post
Aynen çok sinir bozuyor sarı ikaz işareti. Dün 2 saat yol gittim asfalt sıkıntı yok , kasisten geçtim afl var uyarısı verdi.
Peki sizde arıza verince de uzunlar çalışmıyor ve virajlarda kendi uzun yakıyor gibi mavi yanıyor mu ? Araç servisteydi sordum abi afl gayet iyi çalışıyor diyor birde
Yorum
-
bende düz yolda da veriyor, hani marşa basıp yola çıkar çıkmaz verdiği de oluyor, 2 saat gittikten sonra verdiği de oluyor. yani ne zaman eserse, şu yapınca verdi diye net bir durumum yok malesef. hata verdikten sonra viraj aydınlatmaları aktif çalışıyor ama uzuna geçmiyor. sellektör de yapamıyorum.Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
-
bende düz yolda da veriyor, hani marşa basıp yola çıkar çıkmaz verdiği de oluyor, 2 saat gittikten sonra verdiği de oluyor. yani ne zaman eserse, şu yapınca verdi diye net bir durumum yok malesef. hata verdikten sonra viraj aydınlatmaları aktif çalışıyor ama uzuna geçmiyor. sellektör de yapamıyorum.
Evet aynı benim de böyle sıkıntı . Kesin çözümü yok diyor servis bana. Far değiştirirsen de olabilir diyor. Bende boşverdim artık. Akşam olunca manuel takılıyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: huseyineryigit View Post,
Evet aynı benim de böyle sıkıntı . Kesin çözümü yok diyor servis bana. Far değiştirirsen de olabilir diyor. Bende boşverdim artık. Akşam olunca manuel takılıyorum
Yorum
-
bende düz yolda da veriyor, hani marşa basıp yola çıkar çıkmaz verdiği de oluyor, 2 saat gittikten sonra verdiği de oluyor. yani ne zaman eserse, şu yapınca verdi diye net bir durumum yok malesef. hata verdikten sonra viraj aydınlatmaları aktif çalışıyor ama uzuna geçmiyor. sellektör de yapamıyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mustafa591 View Post
Aynı sorun birebir bendede var malasef geçen samsundan malatyaya gelirken sivasa kadar kısa ile geldim sivasta benzinlikte durdum kontak aç kapa yaptım direk uzunları açıp yola çıktım malatyaya kadar selektör otomatik uzun hepsi sorunsuz çalıştı burda bi beyinci var onu önerdiler yanına gidecem umarım sorunu çözer burdan bilgilendiririmInsignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mustafa591 View Post
Aynı sorun birebir bendede var malasef geçen samsundan malatyaya gelirken sivasa kadar kısa ile geldim sivasta benzinlikte durdum kontak aç kapa yaptım direk uzunları açıp yola çıktım malatyaya kadar selektör otomatik uzun hepsi sorunsuz çalıştı burda bi beyinci var onu önerdiler yanına gidecem umarım sorunu çözer burdan bilgilendiririm
Yorum
Yorum