Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tavandan gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tavandan gelen ses

Merhabalar, herkese güzel bir hafta dilerim. Bir süredir (kış başladı başlayalı) araç kapıları kapatıldıktan sonra tavandan titreme gibi bir ses geliyor (sanki metal birşey boşlukta sallanıyor gibi) Sesi bayağı dinledikten sonra tavan lambasının oradan geldiğini tespit ettim, özellikle araç soğuksa bu ses hep mevcut. Tavan lambasını servise gitmeden sökebilir miyim, muhtemelen içindeki ampülden ses geliyor. Acaba böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu?

Teşekkürler, iyi günler

Sökebilirsin bir ince üçlü tornavida ile kesin bir koblo boşta kalmıştır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bir kumaş parçası gözlük bezi veya ıslak mendil gibi bir şeyle tornavidanın ucunu sararak lamba çerçevesinin iç klipslerini hafifçe kanırtarak açabilirsiniz. çok kolay.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ses gelirken elinizle tavan aydınlatması kısmında boş olan kapağa baskı yapın eğer ses kesiliyorsa o kapak zırıltı yapıyordur.Eğer ses ordan geliyorsa o kapağı ince uçlu tornavida ile kısa kenarlarından hafif esneterek çıkartabilirsiniz.Daha sonra kapağın arka kısmına 2-3 kat çift taraflı bant yapıştırarak karşı yüzeye temasını sağlayacak şekilde yerine oturtup iyice bastırın ses %100 kesilir.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Tüm cevaplar için teşekkürler, açıkçası bu kadar kolay olacağını tahmin etmedim. Mesaiden sonra hemen halledeceğim. içeride bir titreme zırıltı sesi. İyi günler

Yorum

Uzun bir süre sonrası bende tavandan geldiğini farkettim, kapı kapatırken ve bozuk yollarda tıkırtı yapıyordu. Arka aydınlatma civarı ve servise başvurdum. Tavan sabitleme yerlerinde boşluk olduğu söylendi, şuan herhangi bir sorunum yok...

Yorum

İşleniyor...
            X