Merhabalar, herkese mutluluk ve sağlık dolu bir yıl dilerim. 2016 cdti sport aracımda (henüz 6000 km) özellikle sabahları son 1-2 aydır ilk çalıştırmada, araç çalıştıktan sonra marş belki 1-1,5 sn daha araç marşa basıyor (sesten öyle anlaşılıyor) bu durum çok olağan gelmedi. Sizlerde böyle bir durum var mıdır? Çözüm önerileriniz var mıdır? Teşekkürler, iyi günler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uzun süre marşa basma
Collapse
X
-
marş süresinin uzama sebeplerinin başında hava şartları özellikle soğuk havada ilk çalıştırmalarda bu tür uzamalar olabiliyor bende octavia var aynı sorun onda da oluyor havalar düzelince normale dönüyor ama içinizin rahat etmesi için yetkili servise müracat edin bir kontrol etsinler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
-
Orjinal yazı sahibi: Stormhan View PostAslında zincire bağlı bir ses olduğunu zannetmiyorum, ancak bir sonraki sefere daha dikkatle dinleyeceğim. Eğer motorun yapısal bir sesi olsaydı sanırım ilk aldığımdan bu yana yaşardım diye tahmin ediyorum. Cevabınız için teşekkürler.
Fakat sizin marş sesi olayı farklı olabilir zincir sesiyle ilgili bir video vardı forumda, youtubeda da aratınca bulabilirsiniz.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
zincir sesinin duyulduğu marşlarda marş uzaması olmuyo, sadece normalden daha gürültülü şekilde çalışıyo ama hemen marş alıyo araç. sıfır araçta olsa aküsünde, marş motorunda falan bi problem olabilir. eğer her çalışmada uzun sürede çalışıyorsa arıza tespiti daha kolay olacaktır. garanti kapsamındayken baktırmakta fayda var.OPC Line Sport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Merhabalar yeniden, malum sıkıntı için servisten randevu alırken sorunu teknik bölümden bir arkadaşa anlattım. Genel olarak 1.6 dizellerde bu ses mevcut gayet normal bir durum dedi. astra larda da oluyormuş. Bilginize, şimdiden herkese iyi haftasonları
Yorum
-
Marş uzaması değil yani, zaten bu arabalar marş aldıktan sonra marşa basmaya devam etmez çünkü sistem zaten elektronik.marş alır almaz durur. Sizin duyduğunuz bence de yeni dizelin zincir sesi. 2016larda çokça duyuluyordu ama yeni kasada hiç duymadım ben.InsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Yorum