Tour=Taşıma modu artık kapalı geliyor müdehale edemiyorsunuz
yani ugrasip mars dinamosunu yakmayin diyorsun
Uğraşsanda yakamazsın bizim araçlarda Start-Stop alt yapısı olduğu için istediğiniz kadar uzun marşa basın birşey olmaz diğer markalar ve araçlar gibi değil
Evet, ben de Corsa'mın siparişini verip beklemeye geçtiğim sürede araçla ilgili olarak ulaştığım Almanca kaynaklarda bakım periyodunun 30 bin olduğunu okuyup çok sevinmiştim, sonra araç gelip de 15 bin olduğunu öğrenince hayâl kırıklığı olmuştu doğrusu...
"Sadece Türkiye'ye gelen araçlarda bu işlemi uyguluyoruz" derlerse hiç şaşırmam
Bence de Türkiye de kapatıldı benim bildiğim bazı araçlarda anahtar yuvasında yagsızlılktan dolayı takılmalar olmuş ve araç kendini taşıma moduna almış bunun üzerine Türkiyedeki yazılımlara otomatik olarak kapalı geliyor hatta ve hatta bir dönem bununla ilgili kampanya da yapmışlardı özel bir yağ ile yağlanmıştı
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bence de Türkiye de kapatıldı benim bildiğim bazı araçlarda anahtar yuvasında yagsızlılktan dolayı takılmalar olmuş ve araç kendini taşıma moduna almış bunun üzerine Türkiyedeki yazılımlara otomatik olarak kapalı geliyor hatta ve hatta bir dönem bununla ilgili kampanya da yapmışlardı özel bir yağ ile yağlanmıştı
Fatih abi,
senin bilmedigin birsey var mi?
O kadar çokki
Fatih abi,
senin bilmedigin birsey var mi?
O kadar çokki
Maaşşaallah desteği bol fatihimin
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
İnsignia değil ama bir arkadaşım 2000 model Audi A6 sı ile benzer bir sorun yaşamıştı; geberen 2 akü ve kafayı yiyen birkaç ustadan sonra tesadüfen bagaj aydınlatma lambasını söndürmesi gereken switchin çalışmadığı anlaşıldı, sorun çözüldü.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim aküyü doldurdum şuan sorun yok gibi gözüküyo ama 10 gün gecince yine haber veririm bu sefer boşalma olmaz ise sorun yok demek.arkadaşlar arabanın içinde algılama gözleri varya o herzaman acık ondan yaparmı alarmdan. angry
İnsignia değil ama bir arkadaşım 2000 model Audi A6 sı ile benzer bir sorun yaşamıştı; geberen 2 akü ve kafayı yiyen birkaç ustadan sonra tesadüfen bagaj aydınlatma lambasını söndürmesi gereken switchin çalışmadığı anlaşıldı, sorun çözüldü.
+1
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim aküyü doldurdum şuan sorun yok gibi gözüküyo ama 10 gün gecince yine haber veririm bu sefer boşalma olmaz ise sorun yok demek.arkadaşlar arabanın içinde algılama gözleri varya o herzaman acık ondan yaparmı alarmdan. angry
alarm çalmadığı sürece onlar aküyü bitirmez
Benim araç bazen 2.5 hafta yatıyor.Maşallah akü canavar gibi.10 gün içerisinde bitmesi aracın ya şarj dinomusunda bir problem olduğunu yada elektrik akımının boşuna gitmesini sağlayan arızalı bir swich olduğunu gösteriyor.Belkide akü ömrünü tamamladı son demlerini yaşıyor
INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo 20" jant infinity DVD 800 Sunroof Deri koltuk
Yorum