bıktım bu aküden 10 gün arabayı çalıştırmadım çalıştırmak için kontak çevirdim hiçbir marş sesi gelmedi aküyü söktüm şaja bağladım 1gün şajda bekledi taktım çalıştı 5 gün arabayla dolaştım birde uzun yol yaptım döndüm 10 araba çalışmadı yine aynı sorun oldu.benim akü mod:VARTA 60 AMP herkezde aynımı bu akü.aküyü ölçdürdüm herhangi birşey yok dediler araba üzerinde kaçakmı var yoksa gerçekten 10 günde boşalıyomu.bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim yolda kalacam diye korkuyorum artık
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
akü bitti
Collapse
X
-
Ynt: akü bitti
arabaya sonradan elektironik bişey yaptırdınızmı eger evetse kesin biyerde kaçak var yoksa 10 günde akü mümkünü yok sorun yapmazHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
Orjinal yazı sahibi: BARKAbıktım bu aküden 10 gün arabayı çalıştırmadım çalıştırmak için kontak çevirdim hiçbir marş sesi gelmedi aküyü söktüm şaja bağladım 1gün şajda bekledi taktım çalıştı 5 gün arabayla dolaştım birde uzun yol yaptım döndüm 10 araba çalışmadı yine aynı sorun oldu.benim akü mod:VARTA 60 AMP herkezde aynımı bu akü.aküyü ölçdürdüm herhangi birşey yok dediler araba üzerinde kaçakmı var yoksa gerçekten 10 günde boşalıyomu.bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim yolda kalacam diye korkuyorum artık
Selamlar...2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BARKAbıktım bu aküden 10 gün arabayı çalıştırmadım çalıştırmak için kontak çevirdim hiçbir marş sesi gelmedi aküyü söktüm şaja bağladım 1gün şajda bekledi taktım çalıştı 5 gün arabayla dolaştım birde uzun yol yaptım döndüm 10 araba çalışmadı yine aynı sorun oldu.benim akü mod:VARTA 60 AMP herkezde aynımı bu akü.aküyü ölçdürdüm herhangi birşey yok dediler araba üzerinde kaçakmı var yoksa gerçekten 10 günde boşalıyomu.bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim yolda kalacam diye korkuyorum artık
Yorum
-
bu yaz benim aküde iflas etti, araç tam 1 yaşındaydı, 1 senede akünün bitmesi çok garip bi durum, ayrıca oldukça dikkatliyimdir, aracı çalıştırmadan müzik dinlemem, farlarını yakmam vs vs., ona rağmen 1 yılda akü bitmesi üretim hastası olabilceğini aklıma getirdi, serviste incelediler ve garantiden değiştirdiler akümü, umarım buda 1 yılda bitmz...
Yorum
-
kontak anahtarını biraz uzun çevirerek aracı tur moduna alabiliyorsunuz tur modu araçta fazla elektirk tüketecek tüm üniteleri devre dışı bırakıyor otomatik cam, klima, merkezi kilit, radyo-teyp gibi aksamlar çalışmıyor ve elektrik tüketmiyor bunun amacı aracın yurt dışından sevki esnasında gemide akünün bitmesini engellemek ve aynı zamanda uzun süre kullanılmayacağı durumlarda da akünün bitmesini engellemek aynı işlemi yaparak aracı tur modundan geri çıkartabilirsiniz. kullanım kitapçığınızda da konuyla ilgili bilgi bulabilirsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozas
kontak anahtarını biraz uzun çevirerek aracı tur moduna alabiliyorsunuz tur modu araçta fazla elektirk tüketecek tüm üniteleri devre dışı bırakıyor otomatik cam, klima, merkezi kilit, radyo-teyp gibi aksamlar çalışmıyor ve elektrik tüketmiyor bunun amacı aracın yurt dışından sevki esnasında gemide akünün bitmesini engellemek ve aynı zamanda uzun süre kullanılmayacağı durumlarda da akünün bitmesini engellemek aynı işlemi yaparak aracı tur modundan geri çıkartabilirsiniz. kullanım kitapçığınızda da konuyla ilgili bilgi bulabilirsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozkancOrjinal yazı sahibi: FacomXTour=Taşıma modu artık kapalı geliyor müdehale edemiyorsunuz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: ozkancOrjinal yazı sahibi: FacomXTour=Taşıma modu artık kapalı geliyor müdehale edemiyorsunuz2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: ozkancOrjinal yazı sahibi: FacomXTour=Taşıma modu artık kapalı geliyor müdehale edemiyorsunuz
Yorum
Yorum