Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oto Koltuk Isıtma - Ankara Döşemeci Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Oto Koltuk Isıtma - Ankara Döşemeci Tavsiyesi

Merhaba,
    Benim ve eşimin aracına koltuk ısıtma yaptırmayı düşündüm, seçeneklere bakarken gözüme güvenilir gelen şu firmadaki ürün aklıma yattı : http://www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=93

2 araç için toplam 2000 lira donanım, 200 lira montaj bedeli vardı. Toplamda 2200 lira...

Sonra aynı ürüne Aliexpress'te denk geldim : https://tr.aliexpress.com/item/1-set...CABEgKi1vD_BwE

2 araç için donanım masrafı 280 liraya düştü, donanım benden olduğu için montaja da 150 desek toplamda 600 liraya 2 araç da ısıtmalı koltuğa kavuşabilecek.

Bu konuyu 2 nedenden açtım, 1.'si linkteki üründen düşünen arkadaşlar faydalansın; 2.'si ise Ankara'da bunu monte edebilecek, güvenilir, işinin ehli bir döşemeci tavsiyesi istemek.

Teşekkürler.

Ben de bu ürünlerin benzerini aliexpressten aldım ama 2-3 yıldır dolapta duruyor. Düğmeleri daha şık olanlar var onları tavsiye ederim.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben ürünün düğmelerini çok beğendim, sade, küçük ve şık. Koltuğa monte ettireceğim, böylece ön konsola da müdahale edilmeyecek.

Yine de daha şık dediğiniz modellerden 1-2 örnek varsa görmek isterim.

Yorum

Bilgilendirme için teşekkürler
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Arkadaşlar bu ürün araçta elektronik arıza, yangın vs gibi sorunlara neden olabilir mi? Ciddi riskli bir ürün müdür? Yoksa sigortası olduğu için korkmadan bağlatabilir miyim?

Yorum

Benim aldığım sanırım bundandı
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 2 photos.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Evet onu da görmüştüm, araç VW olsa sanırım o ürünü tercih ederdim.

Ancak koltuğa montaj için düğmesi fazla büyük.

Paylaştığınız için teşekkürler.

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10742639/detay

Ped aynımıdır bilmiyorum ama tuş takımı bizdekinin aynısı (9.fotoda görünüyor)
                2.kademede güzel ısıtıyor, 1.kademe ise çok ısı hissedemedik, döşemeciye sorunca 2.kademede ısıtıp yeterli ısıya gelince 1'e alacaksın, o var olan ısıyı koruyor diye açıklama yaptı ama çok inandırıcı gelmedi açıkçası.
                Ama düğme kullanışı olarak iyi, bir sorun da çıkarmadı bu zamana kadar.
                Ankara'daki döşemeciyle biraz daha pazarlık yapmak lazım, topu topu 40 TL inmiş 2 araba için.
                InsigniaTEAM

Yorum

Bu butonu sizin paylaştığınız ilanda görmüştüm, oldukça orijinal duruyor (butonun eğri monte edilmiş olması dışında)

Verdiğim fiyatlar yaklaşık fiyatlar hocam, henüz kimseyle pazarlık yapmadım. Güvenilir bir döşemeci arıyorum. (Aslında 1 tane biliyorum ama orası çok gariban işler yapıyor, aracın elektrik aksamına da müdahele edeceği için biraz güncel teknoloji kullanan, modern araçlara montaj yapan bir döşemeci arıyorum)

Yorum

İşleniyor...
                  X